Hva ville du gjort hvis du fikk muligheten til å realisere din lidenskap med én ultimat opplevelse? Adidas Originals lanserer ”The Original Experience” – en konkurranse hvor Adidas skal hjelpe deg med å ta lidenskapen din til et helt nytt nivå.

Adidas Original Experience handler om å la folk få realisere seg selv og den lidenskapen de er opptatt av. Elsker du å danse?  Kan du skate, synge, surfe, designe, rappe – eller kanskje noe helt annet? På adidas.no finner du et utstillingsvindu der alle som vil kan vise frem hva de brenner for, og få muligheten til å løfte lidenskapen sin til nye høyder.

– Det har ingenting å si hvilken uttrykksform man har, om man melder seg på alene eller i et crew med ti andre personer, sier Thomas Mietinen i adidas Norge.

I juryen sitter skateren Øyvind Nissen, Elisabeth ”DJ Liz” Larsen, klesdesigner Fam Irvoll og breakdanser og graffitikunstner Lars Inge ”Pay Two” Undli. Juryformann Jeppe Orrbeck, i adidas Norge er spent på å se spekteret av de ulike lidenskapene som kommer inn i konkurransen.

http://www.youtube.com/watch?v=_6aHPIYFGyM