To be inspired is great, to inspire is awesome!

tegnehanne

Vixen Blog Awards er rett rundt hjørnet – finalistene er klare, og DU kan være med på å bestemme hvem som vinner. Gå inn her og stem på den bloggen som inspirerer deg mest. Vinneren velges på bakgrunn av lesernes og fagjuryens stemmer som begge teller femti prosent.

Hvem som seirer offentliggjøres på prisutdelingen Vixen Blog Awards den 18. februar på Latter i Oslo, so stay tuned…

I kategorien Årets inspirasjonsblogg består fagjuryen av følgende:

Marthe Kveli Valeberg: kvinnen bak den kule konseptbutikken MagMaLou på Frogner i Oslo. Hun har også jobbet som både stylist og makeupartist.

Stian Holter: Educational Manager for KMS California, og er ansvarlig for kurs og visninger for KMS i inn- og utland. Han er en blid og inspirerende frisør, og dermed qualified til å dømme denne kategorien. KMS er også hovedpartner i kategorien Årets inspirasjonsblogg.

Nina Jarebrink: svensk motedesigner med base i Norge. Designer tidløse og elegante kolleksjoner med en god dose gull og glam. Hun har navn som Jessie J, Dido og Katy B på kundelisten, samt norske kjendiser som Mariann Rosa, Maya Vik og Lise Karlsnes.

Hanne Sigbjørnsen: hele Norges favorittegner, og selvfølgelig geniet bak bloggen Tegnehanne.no. Hun vant Årets blogger under Vixen Blog Awards 2011, og i 2012 gav hun ut et eget Tegnehanne-magasin i samarbeid med Spirit. Inspirerende!

Juryen ser etter dette når de dømmer beste inspirasjonsblogg:

Sterk personlighet, boblende kreativitet og en utmerket stilsans. Årets inspirasjonsblogger er kreativ, kunnskapsrik, variert og engasjerende. Han eller hun formidler sitt budskap med både personlighet og engasjement og har en enestående evne til å oppmuntre oss i hverdagen. Blogg er en inspirasjonskilde for leseren, både når det gjelder stil og individualitet.

 

Jurymedlem og KMS-ansatt, Stian Holter. FOTO: Vixen.

Jurymedlem og Educational manager i KMS California, Stian Holter. FOTO: Vixen.

 

Jurymedlem og designer, Nina Jarebrink. FOTO: Vixen.

Jurymedlem og designer, Nina Jarebrink. FOTO: Vixen.