Det bør du fortsette med, for det er nemlig noe av det mest trendy du kan gjøre. 

Vi har alle opplevd det. Kanskje har du dårlig tid til bussen, og skal bare kjapt legge maskara foran speilet på badet. Eller kanskje har du glemt vannfast maskara den dagen himmelen åpner seg. Det skal nemlig ikke mye til før maskaraen havner der den ikke skal være – under øynene. Eller?

For den vanlige maskaratabben er noe av det mest trendy du kan gjøre – i alle fall hvis vi skal tro Allure. Under Rochas-visningen i Paris Fashion Week forrige uke ble modellene sendt nedover catwalken med klumpete dukkevipper og maskaraflekker under øynene. Maskaratabben føyer seg inn rekken av merkelige skjønnhetstrender under moteukene, som for eksempel falske fregner og svette ansikter.

Foto: @blogbuyerandbrand via Instagram