Finner ny stemme med rapstjerne Kendrick Lamar.

Designersamarbeid er i vinden, og de gode nyhetene vil ingen ende ta. Tidligere denne uken ble det kjent at Dressmann samarbeider med fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic og i går kunne Rihanna avsløre på sin Instagram-konto at hun blir ny kreativ leder for Puma. Også Reebok finner en ny stemme, denne gangen med rapperen Kendrick Lamar. Se kortfilmen Reebok Presents Kendrick Lamar under.

LES OGSÅ: Hun fronter H&Ms nye Conscious Exclusive-kampanje

– Reebok har alltid hjulpet unge i samfunnet til å forstå at deres potensiale er grenseløst. Jeg så hva de gjorde og ville ta del i å gjøre det enda bedre sammen med dem. Unge som hører på musikk ser etter inspirasjon. Det er viktig at jeg inspirerer positivt i alt jeg gjør. Dette ansvaret er jeg bevisst, sier Lamar.

LES OGSÅ: Er Kendall Jenner det nye moteikonet?

Sammen skal Reebok og Kendrick Lamar styrke fremtidens generasjoner og inspirere ungdom til å bli den beste utgaven av seg selv med et initativ skreddersydd for å gi et positivt alternativ til å henge på gata. Deres felles visjon om unge menneskeers potensiale presenteres i en kortfilm som hedrer unge i Lamars hjemby Compton i California. Kortfilmen er spilt inn på Centennial High School i Compton, og tanken er at ungdommene i filmen skal inspirere andre unge til å finne sin stemme og ikke være redde for å være seg selv.

LES OGSÅ: Se Kylie Jenner med grønt hår

Som en del av samarbeidet vil Kendrick Lamar også være med i Reeboks kampanje som feirer at det er 25 år siden den ikoniske Ventilator-skoen ble lansert. Lamar vil også bidra med sin egen kolleksjon som kommer i begrenset opplag for neste høst og vinter, og som inkluderer ulike Ventilator-modeller inspirert av rapstjernens liv, stil og personlighet.

LES OGSÅ: Det er noe helt spesielt med denne modellen

REEBOK FINNER NY STEMME: Rapstjerne Kendrick Lamar gjør samarbeid med Reebok.

REEBOK FINNER NY STEMME: Rapstjerne Kendrick Lamar gjør samarbeid med Reebok.