Se hvem som plutselig dukket opp på Armanis kampanjebilder. 

De store, internasjonale motehusene er ikke kjent for å spare på kruttet når de lanserer nye kampanjer, og Giorgio Armani er intet unntak. Se hvem som plutselig dukket opp på kampanjebildene til det italienske motehuset her. 

LES OGSÅ: Se den svenske motebloggeren og miljøforkjemperen Emma Elwin for Gina Tricot

Jepp, du gjettet riktig. Det er nemlig DJ Calvin Harris som er Emporio Armanis nye ansikt utad.

Grammy Awards-vinner Calvin Harris er opprinnelig fra Skottland, og har flere ganger blitt kåret til verdens best betalte DJ i Forbes Magazine. Han er den første britiske artisten som har fått en milliard treff på streamingtjenesten Spotify, og har danket ut Michael Jacksons Thriller. Nå er kjendis-DJen Giorgio Armanis nye ansikt utad for Emporio Armani brillekolleksjon og klokkekolleksjon for våren og sommeren.

– Det har vært fantastisk å kunne jobbe med Giorgio Armani for Emporio Armani. Jeg har alltid likt stilen og uttrykket, og er stor fan av varemerket, sier Calvin Harris.

– Calvin Harris er en ung og talentfull mann som har evnen til å få med seg publikum med sin energi og musikk. Han er ikke en profesjonell modell, noe som skaper et ekte og troverdig budskap ovenfor mitt publium, sier Giorgio Armani.

Emporio Armani Watches_Calvin Harris Emporio Armani_Calvin Harris Emporio Armani_Eyewear_Calvin Harris