Se de første bildene av Cara Delevingne i Suicide Squad. 

Det er høye forventninger knyttet til den kommende superheltfilmen Suicide Squad basert på DC Comics tegneserieunivers, men mens alle snakker om Jared Leto i rollen som The Joker, er vi mest opptatt av å se supermodell, fashionista og it-girl Cara Delevingne som Enchantress. Se de første bildene fra den kommende storfilmen i teaseren under. 

LES OGSÅ: Slik får du hår som supermodellene

I Suicide Squad, basert på en tegneseriebok av John Ostrander, må noen av historiens verste serieskurker gå sammen for å redde verden for å korte ned på fengselstiden sin. Filmen, som har premiere i august 2016, har en imponerende rolleliste med blant andre Jared Leto som The Joker, Margot Robbie som Harley Quinn, Will Smith som Deadshot, Jay Courtnet som Captain Boomerang, Joel Kinnaman som Rick Flagg og Cara Delevingne som Enchantress.

LES OGSÅ: Cara Delevingne tipser: – Bare gå som om du har hatt masse sex

Cara Delevingne er langt fra fremmed for filmverden. Den suksessfulle modellen har tidligere uttalt at hun gjerne kan bytte modellkarrieren med skuespill, og det kan virke som om hun er på god vei. Den offisielle debuten som skuespiller gjorde hun allerede i 2012 i en liten rolle i filmen Anna Karenina. Siden har hun blant annet spilt i den britiske tv-filmen Timeless og kinoaktuelle Paper Towns som regnes for å være filmen som skal gi Cara hennes store gjennombrudd som skuespiller. I tillegg til Suicide Squad er Cara også aktuell med tre andre filmer som er i postproduksjon.

LES OGSÅ: Se de superhotte bildene av Cara Delevingne og Kate Moss for Mango

Ingen kan beskylde Cara Delevingne for ikke å ha mange baller i luften. Den britiske it-jenta har på rekordtid blitt en av vår tids fremste supermodeller, og har vært overalt på catwalken for noen av de største internasjonale motehusene og designerne, på første rad under fashion weeks og på forsiden av noen av verdens fremste motemagasiner. Og som om ikke det var nok – hun er også designer, artist og rockestjerne, og gjorde blant annet tidligere i år et samarbeid med superprodusent Pharell Williams. Kanskje ikke så rart da at hun ikke står opp fra sengen for mindre enn 70 000 kroner.