Cara Delevingne, Gigi Hadid og Kendall Jenner har lenge vært omtalt som de nye it-jentene, og det har lenge vært spekulert i om ikke Kendall Jenner er i ferd med å dytte Kim Kardashian ned fra motetronen. Nå er det en ny it-jente i byen, og Lily-Rose Depp er navnet du bør merke deg. Høres det kjent ut? Kanskje ikke så rart, Lily-Rose Depp er nemlig datteren til det tidligere stjerneparet Johnny Depp og Vanessa Paradis. Ikke noe dårlig utgangspunkt der altså.

LES OGSÅ: Se motekjendisene på første rad under H&M Studio-visningen i Paris

Debuterte som modell

Det er tydelig at Lily-Rose har arvet genene til sine foreldre, og i en alder av bare 16 år er hun allerede på vei til å bli den nye it-jenta. 16-åringen har nemlig allerede debutert som modell for motemagasinet Oyster Magazine. “Lily-Rose Depp, datter av Johnny Depp og Vanessa Paradis, har fjeset til en engel og en magnetisk tilstedeværelse tross sin unge alder”, skriver magasinet. Fotograf Dana Boulos tok bildene for magasinet, og postet dette bildet av Lily-Rose på sin Instagram i forbindelse med fotoshooten;

Chanel-ambassadør

Nå er det også offisielt at Lily-Rose er det nye ansiktet utad for det franske motehuset Chanel – en nyhet som kanskje ikke kom helt overraskende ettersom 16-åringen allerede har blitt spottet på sidelinjene under Chanels Metiers d’Art i New York og under Chanel Haute Couture-visningen som fant sted på Grand Palais, for anledningen ombygd som casino, under haute couture-ukene tidligere i sommer.

LES OGSÅ: Du gjetter aldri hvilket stilikon som er Chanels nye ansikt

Lily-Rose skal nærmere bestemt være ansikt utad for Chanels Pearl eyewear-kolleksjon, og det første bildet av 16-åringen viser henne med runde, perlebelagte solbriller, perfekt hud og røde lepper, noe som får blant andre Style.com til å spekulere i en eventuelt fremtidig makeupkontrakt.

Karl Lagerfeld: – Lily-Rose Depp har kvalitetene til en stjerne

Det er ikke første gang familien Depp samarbeider med det franske motehuset. Vanessa Paradis har i mange år vært modell for Chanel, og huskes blant annet for den mye omtalte kampanjen for duften Coco der hun svinger frem og tilbake sittende på en pinne inne i et gigantisk fuglehus. Kanskje ikke så rart da at kreativ direktør Karl Lagerfeld vil holde det i familien.

LES OGSÅ: Stjernelag fronter ny Chanel-kampanje

– Lily-Rose er fantastisk. Hun er en ung jente fra en ny generasjon med alle kvalitetene til en stjerne, sier Karl Lagerfeld om it-jenta i følge Style.com.