Det er alltid gøy når norske modeller inntar den internasjonale catwalken, og ekstra gøy er det når kjendisene instagrammer deg. Se kjendiskusine Anne Skavlan på catwalken for Givenchy her. 

Mens vi venter på motebloggernes beste antrekk fra New York Fashion Week, kan du se deres beste Insta-antrekk fra Stockholm Fashion Week her.

Insta-skryt

Jepp, du gjettet riktig – Anna Skavlan er kusinen til skuespiller, smykkedesigner og it-girl Jenny Skavlan. Det var Jenny som først slapp nyheten på sin Instagram med et bilde av kusinen fra catwalken under gårsdagens Givenchy-visning under New York Fashion Week som denne sesongen også viser norsk design på catwalken.

“(ikke) for å skryte, dette er kusinen min”, skrev Jenny til bildet med hashtagen #boom. Bildet har i skrivende stund nesten 2500 likes og kommentarer som “Da har Nicki Minaj lagt ut video med kusina di i løpet av natten” og “Da har Kim Kardashian og Kanye sett henne”.

Også stylist, makeupartist og blogger Storm Pedersen, som nylig uttalte seg sammen med andre motebloggere, redaktører, stylister og journalister i mote-Norge om trendkolleksjon H&M Studio, delte et bilde av Anna fra Givenchy-visningen på sin Instagram, men det var Jenny som måtte påpeke at det var kusinen hennes. “What? Ha ha ha – wow – det er helt vilt!!!”, skrev bloggeren når han ble gjort oppmerksom på bildet.

KJENDISKUSINE: Anna Skavlan er kusinen til Jenny Skavlan. Fredag gikk hun på catwalken for Givenchy under New York Fashion Week. Foto: @stormpedersen/Instagram.

KJENDISKUSINE: Anna Skavlan er kusinen til Jenny Skavlan. Fredag gikk hun på catwalken for Givenchy under New York Fashion Week. Foto: @stormpedersen/Instagram.

Kjendistungt

Givenchy-visningene er kjendistunge, både på catwalken og front row, og denne gangen var intet unntak. Blant superstjernene som satt på første rad var blant andre Nicki Minaj, Ciara, Hailee Steinfeld, Julia Roberts, som har vært Givenchys ansikt utad, og selvfølgelig Kim Kardashian og Kanye West som er personlige venner av det franske motehuset.

LES OGSÅ: Se Kendall Jenners favoritter fra H&Ms trendkolleksjon

Viste i New York

Givenchy-visningen har fått mye oppmerksomhet. Det franske motehuset viser nemlig vanligvis sine kolleksjoner under moteuken i Paris, men i år overrasket kreativ direktør Riccardo Tisco ved å avholde visningen under New York Fashion Week. I følge Vogue.com skal grunnen være at det franske motehuset åpner flaggskipbutikk på Madison Avenue, og at visningen er en del av lanseringen av den nye butikken.

LES OGSÅ: Se de superhotte bildene av Beyonce

Mange bet seg også merke i datoen for visningen – 11.september, og visningen var ikke overraskende en markering av datoen og en hyllest til kjærligheten.

givenchy