Sesongens fashion weeks er snart over, og siste stopp er Paris. Vi har samlet de norske motebloggernes beste antrekk fra Paris Fashion Week.

LES OGSÅ: Se hva designer Tom Ford fant på denne gangen

Vil du se tilbake på høstens fashion weeks har vi samlet de norske motebloggernes beste antrekk fra moteukene i Stockholm, København, New York og London.

Styledevil

styledevil

Marianne Theodorsen gikk for kontraster med blomsterkjole og boots. Foto: Instagram/@the_styledevil

Blomsterprint er ikke det første vi tenker på når det kommer til Marianne Theodorsen aka The Styledevil, men den eksentriske og stilsikre bloggeren rocket opp den søte kjolen med rødt silkeskjerf i halsen og et par sorte militærboots. Prikken over i-en var selvsagt den klassiske, og ikke minst misunnelsesverdige, Hermès-vesken hennes.

Janka Polliani

janka-polliani

Janka Polliani i Fendi-antrekk og cateye-briller. Foto: Instagram/@polliani

Moteblogger og skodesigner Janka gikk for et retroinspirert jeanssett fra Fendi med rød detaljer under moteuken. Janka gir oss franske vibber i den røde høyhalsede genseren og cateye-solbrillene, mens antrekket får en moderne touch med hvite Adidas-sneakers og den sorte Gucci-vesken.

LES OGSÅ: Eva Wigert Næss: – Motebransjen er ikke som “The City”

Celine Aagaard

celine-aagaard

It-girl Celine Aagaard ga oss en sneakpeek av sitt antrekk. Foto: Instagram/@celineaagaard_

Tidligere magasinredaktør og Envelope-grunnlegger Celine Aagaard delte ikke mer enn en liten sneakpeek på gårsdagens antrekk iført en lang sort blondekjole, blazer og clutch. Blondene er undertegnet brudekjoledesigneren Kaviar Gauche – og vi kan med andre ord ikke gjøre annet enn å glede oss til å se hele antrekket til den alltid stilsikre it-girlen.

Storm Pedersen

storm-pedersen

Storm Pedersen gikk for en sporty bomberjakke under Paris Fashion Week. Foto: Instagram/@stormpedersen

Stylist og moteblogger Storm Pedersen vet å leke seg med både tekstiler og snitt – og Paris Fashion Week var naturligvis intet unntak. Her i oversized bomberjakke fra Andrea Crews, norsk-designede paljettbukser fra Susanne Krabberød og oversized hatt fra Vivienne Westwood, som den siste tiden har blitt stylistens signaturplagg.

LES OGSÅToppblogger Annette Haga avslører sitt hemmelige prosjekt

Annabel Rosendahl

annabel-rosendahl

Høyer-innkjøper Annabel Rosendahl i armygrønt og metalliske bukser. Foto: Instagram/@annabelrosendahl

Høyer-innkjøper og moteblogger Annabel Rosendahl kombinerer antrekkene sine med en vri få kan måle seg med. Ikke minst i dette antrekket bestående av metalliske bukser fra Isabel Marant, grønn armyjakke i silke med matchende hodebånd, runde 70-talls briller og Céline-sko.

Marie Murstad

marie-murstad

Marie Murstad gikk for en lekker blondekjole. Foto: Instagram/@marie_murstad

Stylist og blogger Marie Murstad viste hva parisian chic innebærer i en høyhalset sort blondekjole, sittende på rekkverket ovenfor Place de la Republique i Paris. Marie er garantert et bevis på at less is more og det er bare å la seg inspirere av denne looken til julebordsesongen.

LES OGSÅ: Ruth Bell er modellen alle snakker om