I morgen klokken 10.00 får jeg endelig slippe nyheten jeg har gledet meg til å dele med dere! Er det noen som klarer å gjette hva det er? Det er helt klart en liten (stor) drøm som går i oppfyllelse for meg, og jeg føler meg så utrolig heldig og takknemlig”, skrev toppblogger Anette Haga på bloggen sin i går. Nå avslører hun sitt hemmelige prosjekt.

LES OGSÅ: Toppbloggerne tipser: – Dette er våre bloggfavoritter

– En drøm som har gått i oppfyllelse

Den norske motebloggeren Annette Haga aka Nette Nestea lanserer nemlig sin egen kolleksjon for Nelly-merket NLY One.

– Det å ha fått muligheten til å designe en partykolleksjon for Nelly.com har vært en drøm som har gått i oppfyllelse. Gjennom designprosessen har jeg tatt min egen garderobe med i betraktningen. Jeg elsker detaljer med det lille ekstra, som paljetter, skyhøye splitter, lace-ups og plagg med åpen rygg. Mitt mål var å designe en sexy og feminin kolleksjon med det lille ekstra for å la alle jente føle seg fantastisk, og jeg elsker resultatet, sier Annette Haga om kolleksjonen.

LES OGSÅ: 6 norske kjendisbloggere du bør følge

Annette Haga er også aktuell blant de nominerte til Zalando Blogger Awards sammen med et knippe andre norske motebloggere. Sjekk hvem som kan bli Nordens beste moteblogger HER.

– Det har vært en kjempegøy erfaring, og jeg er så fornøyd med resultatet! Jeg har alltid drømt om å kunne designe mine egne klær, og Nelly var en perfekt samarbeidspartner med tanke på denne kolleksjonen, sier Annette Haga til VIXEN.

annette-haga-for-nelly

KLESDESIGNER: Med kolleksjonen for Nelly.com blir toppblogger Annette Haga klesdesigner. Foto: Nelly. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.

Partykolleksjon

Kolleksjonen er en moderne partykolleksjon for unge, trendy og utadvendte jenter. Inspirasjonen har toppbloggeren hentet fra 70- og 80-tallet og Studio 54 for å appellere til festelskende jenter – de som elsker å danse natten lang og være midtpunktet på alle fester, heter det i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Ser du hva som er så spesielt med toppbloggernes antrekk?

Kolleksjonen består av tolv plagg blant dem glitrende kjoler, glamorøse bukser og høye heler med detaljer som glitrende stener, paljeter, lace-ups og fløyel i farger som blå, svart og fersken.

Trendy bloggsamarbeid

Bloggsamarbeid er i vinden, og Annette Haga er ikke den første norske toppbloggeren som gjør designersamarbeid.

LES OGSÅ: Se Annette Haga og Styleconnection i blogg battle

Moteblogger Lene Orvik lanserer i disse dager sin tredje kolleksjon for Bik Bok, og Caroline Berg Eriksen er aktuell med sin første veskekolleksjon for Adax. Se hva toppbloggeren svarer om veskekritikken her.

Tidligere STYLEmag-redaktør Celine Aagaard, som er aktuell med nettstedet og forecastingprosjektet Envelope.no, er med i nettkampanje for motehuset Burberry. Hun har tidligere designet et silkeskjerf for det norske agenturet og motemerket Holzweiler og en joggesko for det italienske skomerket Superga sammen med danske bloggkolleger.

Se også bloggsamarbeidene vi aldri glemmer her.

Også Camilla Pihl har mange baller i luften. Denne høsten er hun aktuell med sin tredje skokolleksjon for Bianco. Hun er også den svenske kleskjeden MQs nye ansikt utad, og er den første norske amabassadøren for neglelakkmerket Essie.

Annette Haga for NLY One er tilgjengelig på Nelly.com fra 26.oktober. Priser fra kr 349.

annette-haga-for-nly

PARTYKOLLEKSJON: Toppblogger Annette Hagas kolleksjon for Nelly.com er en partykolleksjon med paljettkjoler og høye heler. Foto: Nelly. Collage: Ida Elise Eide Einarsdóttir.