Du tar ikke med deg hele gjengen og spanderer lunsj på de samtidig, men hvem har sagt at vi må holde oss til en person per hjertesorg? Som regel ender kjærlighet i sorg, og hvorfor skal man da ha monogami i starten? Om du så bruker to uker, en måned eller ett år på å finne ut av at han ikke er den rette. Kan du ikke ha flere i sirkelen samtidig?

Mer fra Tara og Martine: Glem walk of shame, se vår walk of fame her

Hvor nær du er med dine andre erobringer må selvfølgelig vurderes ut ifra hvor lenge dere har datet, men ikke ut i fra hvor sterke følelsene dine er med en av dem. Målet med datingen trenger ikke å være det samme for alle involverte. Hvis du snakker med flere, og en av mennene gir deg mest sommerfugler, betyr ikke det at du trenger å bryte med de andre mennene i ditt liv. Du kan beholde de, men gjerne ikke på det samme grunnlaget som du hadde i starten.

LES OGSÅ: Se de supersexy bildene av Kate Moss og Lara Stone for Balenciaga

Poenget med orgiedating er at du ikke lar livet ditt, følelsene dine og tiden din omringe seg rundt en person. Det eneste den utvalgte mannen bør kreve av deg er tid og kjærlighet. Alle parforhold må på et eller annet tidspunkt inngå et kompromiss, men det betyr ikke at du må ofre for mye på bekostning av din hverdag.

Når vi ofrer for mye i et forhold, forventer vi mer av hverandre. Den forventingen kan ødelegge et forhold, hvis det går for langt. Å date flere samtidig trenger ikke å bety mer enn et vennskap, alt ut i fra hvor seriøst forholdet mellom deg og den utvalgte er.

Han har tatt tiden din som du kunne brukt på andre, kjærligheten og deler av personligheten din. Nå sitter du igjen med en tomhet.

Selv om vi single kanskje snakker med flere menn, har vi alltid en eller annen mann som hjernen har plukket seg ut. Som regel er dette den mannen som har gitt minst av seg selv, og som ikke har gitt oss den oppmerksomheten vi vil ha av han. Vi vil ha oppmerksomheten hans fordi vi ikke får den.

Noen vil kanskje påstå at orgiedating gjør at du holder følelsene på avstand, at du dater flere for å beskytte deg selv. Det kan godt være, men det er ingen som fortjener en stor plass i livet ditt før dere har kjent hverandre over lengre tid.

Mer fra Tara og Martine: 5 sjekketriks som faktisk funker

Du har kjent deg selv hele livet, familie og venner kanskje like lenge. Denne nye mannen har nettopp ankommet, og krever mye av deg og tiden du velger å bruke. Det er plassen vi velger å gi han, som er avgjørende. Hvis du velger å gi mye tid til en mann som ikke er bra for deg, kan det påvirke vennskap og familiebånd. Gir du mer av tiden din enn du burde, er dette et klart svar på at han er feil, selv om det føles riktig. Alle må inngå kompromiss i starten av et forhold, for å plassere denne nye personen inn i ditt allerede etablerte liv. Å gi han for mye plass i personligheten din og tiden din er urettferdig overfor deg selv og de rundt deg.

Mer fra Tara og Martine: Sannheten om one night stands

For hva skjer når du blir singel igjen? Du har blitt ranet. Han har tatt tiden din som du kunne brukt på andre, kjærligheten og deler av personligheten din. Nå sitter du igjen med en tomhet. Du er såret, forvirret og må bygge opp igjen hverdagen din igjen. La oss si at dere datet i et halvt år, og ditt fulle og hele fokus var han. Alt det andre ble nedprioritert. Vennene dine ble mindre viktig, for du hadde hans venner nå. Jobben din fikk bare tiden den krevde, og derfor har du ikke utviklet deg. Personligheten hans og alt han har sagt til deg har lagt seg som arr på personligheten din. Hva nå?

Mer fra Tara og Martine: 9 ting du ikke vil vite om jenter – eller?

Vi må håpe at vi er reflekterte nok til å se hva som er bra eller dårlig for oss, men som mennesker er vi mer selvdestruerende enn oppløftende. Vi tror vi fortjener mindre enn det vi gjør, og den følelsen ligger i underbevisstheten din. Det er den samme følelsen som forteller deg at du vil ha han som du ikke kan få.

Vi må gi av oss selv fra første stund, vi må vise vårt sanne ansikt, men gi deg selv tid til å vurdere hvor stor plass han skal få i din hverdag. Dere må ha to ulike liv, ikke ett. Du burde snakke med andre menn, damer, barn, voksne, familie, venner. Mennesker. Du må ha ditt eget liv, for at du ikke skal føle deg ranet når han plutselig dumper deg. Til og med gamle ektepar har egne hobbyer.

Hvorfor gir vi fra oss alt vi har til én person? De rikeste menneskene gir og får like mye i sitt forhold, og det er ikke bare flaks, det er din rett.

Mer fra Tara og Martine: Tara og Martine skal lære deg alt om dating

Tara Leslie og Martine Onstad er hverandres beste kontraster – eller double trouble, om du vil. Tara er badass, mens Martine er feminin, og sammen protesterer de mot Norges ikke-eksisterende datingliv med en stor dose uhøytidelig ærlighet, i tillegg til å dele erfaringer og tips på veien mot drømmemannen og ikke minst snakke om det du ikke tør å si høyt. Hver uke fremover vil Tara og Martine være faste gjestebloggere på VIXEN. Besøk også bloggen deres her.