Hun er en av verdes fremste superstjerner, og er ikke akkurat fremmed for å verken underholde, sjokkere eller overraske. I dag, mandag 23.november, fyller Miley Cyrus 23 år, og vi nettstedet Stylight feirer med et tilbakeblikk på hennes mest minneverdige antrekk. Her er 12 Miley Cyrus-antrekk vi aldri glemmer. 

LES OGSÅ: Miley Cyrus hylles som feministikon, men hva sier ekspertene?

Miley-Cyrus-and-her-looks-GIF-Stylight-logo

1.MTV Video Music Awards 2013

I følge MTV selv hadde deres Video Music Awards 2013 et seertall på over 10 millioner, noe som var 66 prosent høyere enn året før. Kan det henge sammen med Miley Curys’ opptreden, kanskje? Det førte i alle fall til at sosiale medier eksploderte med et gjennomsnitt på 306 000 tweets per minutt på Twitter.

LES OGSÅ: Julie Bergan: – Jeg legger alt jeg har i musikken

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

2. Halloween 2013

Det er nærmest for en konkurranse å regne blant Hollywood-stjernene når det kommer til hvem som har det beste Halloween-antrekket, og selv om Heidi Klum kanskje går av med seieren de aller fleste årene var det nok Miley som gikk av med seieren for beste antrekk i 2013. Hun kledde seg nemlig opp som rapper Lil Kim og gjenskapte hennes ikoniske antrekk under MTV Video Music Awards i 1999.

LES OGSÅ: Kan du gjette hvem som er blant de hotteste damene på Google?

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

3. Musikkvidoen til Wrecking Ball

Musikkvideoen til monsterhiten Wrecking Ball, som ble regissert av den kontroversielle motefotgrafen Terry Richardson, hadde mer enn 19 millioner visninger i løpet av 24 timer. Mon tro om ikke Mileys antrekk hadde noe med det å gjøre – det bestod nemlig av ikke noe særlig mer enn et par røde Dr.Martens-boots…

LES OGSÅ: Kjenner du igjen popstjernen?

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

4. Bangerz-turnéåpningen

Miley vet å gjøre entré, og under åpningen av Bangerz-turneen i Vancouver stilte hun i en tricot dekkes med marijuana-blader designet av New York-designerne The Blonds.

LES OGSÅ: Se, hun har droppet luggen

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

5. Bangerz-turneen

Da Miley ble spurt om hva hun kom til å savne mest fra den mye omtalte Bangerz-tureen svarte hun den store oppblåsbare pølsen hun satt på under showet…

LES OGSÅ: Denne appen er et must for fashionistas

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

6. Samarbeidet med Jeremy Scott

Du visste kanskje at Miley har samarbeidet med både Marc Jacobs, Karl Lagerfeld og den amerikanske designeren og kreative direktøren i motehuset Moschino, Jeremy Scott? Hun gikk blant annet på catwalken for Moschino under New York Fashion Week i anledning samarbeidet Dirty Hippie, der mesteparten av tilbehøret og kunstverkene var laget av ting som fans hadde kastet på scenenes under Mileys konserter.

LES OGSÅ: Ville du latt Miley Cyrus tatovere deg?

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

7. Happy Hippie Backyard Session

Det er ingen hemmelighet at Miley er en stor fan av enhjørning-onepieces (hvem er vel ikke det?). Under Back Yard-session med Ariana Grande hadde hun på seg en for å promotere sin veldedighetsorganisasjon Happy Hippie som støtter hjemløse ungdommer.

LES OGSÅ: Derfor er Astrid S den nye it-jenta

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

8. Amfar Gala i New York

Under Amfar-gallaen i New York mottok Miley Inspiration-prisen i en Moschino-kjole spesialdesignet for anledningen. Hun donerte også et kunstverk basert på Caitlyn Jenners Vanity Fair-forside som ble solgt for 69 000 dollar.

LES OGSÅ: Kim og Khloé Kardashian avslører sine skjønnhetsfavoritter

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

9. MTV Video Music Awards 2015-teaser

I teaseren til MTV Video Music Awards 2015 så man Miley ridende på en animert versjon av kattungen sin Shanti Om Bb som har mer enn 135 000 følgere på Instagram. Katten er bare ett av mange dyr som Miley har adoptert eller tatt til seg, og er i godt selskap med blant annet ni hunder, tre katter, en fisk og en kjælegris.

LES OGSÅ: Dette visste du ikke om toppblogger Kenza Zouiten

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

10. Miley & The Flaming Lips

Mileys samarbeid med Wayne Coyne førte med seg et mer psykedelisk preg til musikken – og antrekket. Samarbeidsalbumet Miley Cyrus & Her Dead Petz ble lansert uavhengig og lagt ut gratis på Soundcloud.

LES OGSÅ: Gigi Hadid valgte dansk designerfavoritt

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

11. Vert for MTV Video Music Awards 2105

Miley hadde på seg elleve ulike antrekk under Video Music Awards 2105. Antrekkene var blant annet fra Atelier Versace, House of Holland og Agatha Ruiz de la Prada. Og for den store finalen – matchende antrekk for henne og danserne designet av BCalia.

LES OGSÅ: Nå kan du sikre deg motekjendisenes garderobeskatter

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.

12. Saturday Night Live

Hvem husker vel ikke når Miley var gjestevert for Saturday Night Live, og musikkopptreden hennes ble introdusert av ingen ringeren enn Hillary Clinton…

LES OGSÅ: 6 kjendisbloggere du bør følge

Illustrasjon: Stylight.

Illustrasjon: Stylight.