Festsesongen er snart over, og jakten på det perfekte antrekket er i gang til årets største fest på nyttårsaften. Enten du er ute etter den lille sorte, den trendy jumpsuiten eller et sett – her er kjedebutikkenes beste partyantrekk.

Og når du har funnet det perfekte festantrekket – sjekk ut festmakeupen beauty-bloggerne sverger til her

Er du opptatt av mote bør du få med deg vår portrettserie med menneskene som har kommet seg helt til topps i den norske motebransjen – få moteblogger og Eger-direktør Nina Buzzis beste tips til hvordan du når helt til topps i motebransjen, les hvorfor PR-sjef Eva Wigert Næss mener motebransjen ikke er som The City, sjekk hva som er hemmeligheten bak Lene Orviks suksess som toppblogger og klesdesigner og les hvorfor Kristin Gjelsvik bak bloggen StyleConnection mener bloggere bør våge å skille seg ut.

Bik Bok

Tidligere i høst lanserte Bik Bok sitt nye gjestedesignersamarbeid med modell, blogger og it-girl Tatjana Catic.

For festsesongen er det det glamorøse, bohemske og luksuriøse som gjelder med den lille sorte, paljettkjoler i alle farger og dressbukser som kan kombineres både med partytopper og mer nedtonede gensere.

LES OGSÅ: Moteserie: Slik vil vi style H&M x Balmain-kolleksjonen

– Vi er i partystemning denne sesongen med en glamorøs og bohemsk tilnærming til 70-tallet. Fargene er dypere og materialene mer eksklusive med luksuriøse paljetter og metaller. Undertøysdetaljer og blonder er viktig på topper og kjoler og frynser på tilbehøret gir den riktige bohemske looken. Fake furs er i fokus denne festsesongen og kommer i mange ulike varianter som både vester og jakker, heter i Bik Boks trendpresentasjon for festsesongen.

Bik Bok Party15 Bik Bok Party15 Bik Bok Party15 Bik Bok Party15

Monki

– Den skinner og blinker. Monkis designteam har virkelig tatt party på alvor denne sesongen, og har forvandlet 80-tallets power dressing til em-power dressing: å kle seg i det som får deg til å føle deg selvsikker og sterk. Mote som du føler deg vel i og som du kan ha det gøy i. Og når vi nærmer oss årets slutt skrur vi opp volumet til et stilig party crescendo med nyanser av is og snø, sølv, skimmer og shine, fortalte Monki om sin partykolleksjon tidligere i år.

LES OGSÅ: 5 nye motemerker du bør kjenne til 

Hva er nøkkelplaggene denne partysesongen – og hvordan skal vi style dem?

– Som alltid; akkurat hvordan du vil. Moten er der for at unge kvinner skal kunne få uttrykke hvem de er, men hos Monki er vi ekstra inspirert av kjoler og tunikaer denne sesongen – bruk de lag på lag for eksempel over bukser eller en asymmetrisk topp til en bukse med sleng.

LES OGSÅ: Sjekk danskenes gigantiske motemagasin

Hvordan går man fra jobb til julebord?

– Igjen, det handler om hva du føler deg vel i. Uansett om tunikaer og bukser er din greie eller en glitrende kjole og chunky sko – ha det gøy med deet. More is more. Eller hold det helt enkelt. Vi har det i alle fall gøy med make-up denne sesongen: neglelakk er en enkel måte å få en mørk desemberkveld til å skinne på.

Monki Party15

FESTSESONG:– Vi har forvandlet 80-tallets power dressing til em-power dressing, forteller Monkis designteam om festkolleksjonen. Foto: Monki.

Monki Party15

SE MIN KJOLE: Er dette den perfekte festkjolen? Foto: Monki.

Monki Party15

SETT: Ingen kjolejente? Hva med å gå for et sett denne nyttårsaften. Foto: Monki.

Monki Party15

PARTY: Se de fineste festkolleksjonene fra kjedebutikkene. Her fra Monki. Foto: Monki.

Gina Tricot

Påvirker antrekket din festkveld, spør Gina Tricot i sin nye kampanje. Og vi kan vel med hånden på hjertet svare ja på det spørsmålet. Derfor gir den svenske kleskjeden partygaranti på sin nye Party Factor Collection.

Gina Tricot har nemlig fått hjelp av utvalgte profiler i Nord-Europas partyelite for å måle kolleksjons partyfaktor.

LES OGSÅ: Se hva designer Tom Ford fant på denne gangen

Profilene har fått prøvefestet antrekk ved hjelp av en spesialprogrammert brikke med sensorer som måler bevegelse, musikkvolum, stedsinformasjon og høyde over havet. Dataene fra de innesydde brukkene viser deretter hvilke antrekk som får best karakter basert på følgende kriterier: mingling, tid ute, romantikk og dans. På grunnlag av dette merkes plaggene med symboler i butikk for å hjelpe deg å velge stil ut fra hvilken type festkveld du helst vil ha.

LES OGSÅ: Eva Wigert Næss: – Motebransjen er ikke som The City

Plaggene er testet 100 ganger på 20 ulike testpersoner i Stockholm, København og Berlin. Så – da er det bare å starte festsesongen.

Gina Tricot Party15

PARTYGARANTI: Gina Tricot gir partygaranti på sin nye festkolleksjon. Foto: Gina Tricot.

Gina Tricot Party15

PARTYPROFILER: Gina Tricots festkolleksjon er testet av flere partyprofiler. Foto: Gina Tricot.

Gina Tricot Party15

TOPPBLOGGER: Svenske Angelica Blick er en av av profilene som har fått teste Gina Tricots nye festkolleksjon. Foto: Gina Tricot.

Weekday

Er dette årets kuleste partykolleksjon, spurte vi da Weekday slapp sin festkolleksjon. Er du lei glitter, glam og paljetter er dette nemlig partykolleksjonen for deg.

Selv om det er lov å glitre litt ekstra i festsesongen er ikke glitter, glam og paljetter for alle. Det har kleskjeden Weekday tatt på alvor når de nå lanserer sin nye partykolleksjon.

LES OGSÅ: Nå kan du sikre deg motekjendisenes garderobeskatter

Partykolleksjonen skiller seg nemlig fra de klassiske festantrekkene i det som skal være plagg som skal ta deg fra hverdags til fest, og tar utgangspunkt i en balanse mellom det feminine og det maskuline der sort kombineres med metallisk strikk, fløyel og sateng i varme farger.

Blant nøkkelplaggene er lange kjoler og vide bukser for damer, mens den oversized looken fortsatt står sterkt for herrer.

LES OGSÅ: Se & Other Stories-festkampanjen alle snakker om

weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection weekday party collection

Nelly

Kenza Zouiten er en av Sveriges aller største bloggere. Nå viser hun en hittil ukjent side av seg selv i Nellys julekampanje.

Kenza er nemlig kvinnen bak stemmen i låta Let It Snow i Nellys julekampanje. I all hemmelighet har Kenza i løpet av høsten spilt inn låten og kampanjevideoen. Det ferdige resultatet har premiere 23.november, men allerede nå kan du få en sneak peak.

LES OGSÅ: Sjekk Kenza Zouitens navnesøster som er blant Frankrikes viktigste bloggere

– Hvem har vel ikke drømt om å få være Beyoncé for en dag? Det var en veldig morsom opplevelse og settingen i musikkvideoen, klærne og låten er den perfekte kombinasjonen. Det var en ganske tøff og litt skummelt utfordring, og jeg har spurt meg selv både en og to ganger hva jeg har begitt meg ut på. Jeg er virkelig ingen fullt utviklet artist, men jeg er veldig stolt over resultatet, sier Kenza i en pressemelding.

I tillegg til å synge på låten i julekampanjen er Kenza også kampanjemodell. Julekampanjen viser en vinterkolleksjon med glitrende kjoler, skimmer og paljetter akkurat i tide for festsesongen.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett toppbloggerne før

– Med denne julekampanjen vil vi inspirere kundene våre til en storslagen avslutning på året. Kenza har alt for å skape den ultimate følelsen i kampanjen – hun har stemmen, personligheten og looken, sier Magnus Månsson, VD for Nelly.

Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow  Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow Nelly Let It Snow  Nelly Let It Snow