De er unge, sultne, og er blant stjerneskuddene på blogghimmelen. Her er fem bloggere under 25 år du bør følge. 

LES OGSÅ: Kristin “Styleconnection” Gjelsvik: – Bloggere bør våge å skille seg ut

Vil du lese mer om bloggere? Da bør du sjekke ut 6 beautyvloggere du bør følge på YouTube, 6 norske treningsbloggere du bør følge, 5 norske beautybloggere du bør følge6 norske kjendisbloggere du bør følge, 8 norske interiørbloggere du bør følge5 norske bloggnykommere vi elsker og selvfølgelig alle vinnerne i VIXEN Blog Awards 2015 her.

Astrid Helen Holm

Siden hun begynte å blogge i 2014 har Astrid Helen Holm imponert med sine superkule streetstylebilder, og ikke for å skryte, men vi var noen av de første til å legge merke til henne.

Se Astrid Helen og et knippe andre norske beautybloggere dele sine beste tips for festmakeupen her.

– Det som får leseren på bloggen min er nok arbeidet jeg legger ned i den for at den skal være en inspirasjonskilde med sterkt visuelt uttrykk, sa Astrid Helen til VIXEN da vi omtalte henne som en av Norges nye motebloggstjerner.

Nå har hun virkelig funnet sin egen stil, og byr fremdeles på streetstylebildene vi digger, men med et sterkere motepreg med både fashionweeks, lanseringer og fester med i miksen.

LES OGSÅ: Disse norske bloggerne får internasjonal oppmerksomhet

Glenn Henriksen

Glenn ble riktignok først kjent gjennom Paradise Hotel-deltakelsen i 2013, men det er først og fremst som blogger vi kjenner ham. Han har allerede rukket å blogge i seks år, og på bloggen med samme navn deler han både trening, helse og livsstil i tillegg til mote og outfit of the day.

Sjekk hvilken svensk herrebutikk moteblogger Glenn Henriksen mener kommer til å slå an i Norge.

Gutta har all grunn til å ta stiltips fra han – Glenn er nemlig blant Norges fremste herremotebloggere, og ble nominert til både Best Fashion Blog Male i Zalando Blog Awards i fjor i tillegg til Årets moteblogg under VIXEN Blog Awards 2015.

LES OGSÅ: 7 danske motebloggere du bør følge

Gambitsky

Colombianske Camilla Andrea Torres sin blogg Gambitsky er et friskt pust i motebloggverdenen, og baserer seg hovesaklig på streetstyle- og outfitbilder i tillegg til interiør, reise og personlige innlegg.

I tillegg til å blogge jobber Camilla på det superhotte agenturet Me and My Brothers Agency og som stylist.

– I tillegg til beauty- og stylingtips, får leserene mine en balanse mellom mote og livsstil. Tips og berettelser om hverdagslivet som både gutter og jenter kan relatere seg til, sa Camilla til VIXEN da vi utpekte henne som en av Norges nye motebloggstjerner.

LES OGSÅ: Insta-profil tar oppgjør med sosiale medier. Ingen trend, mener norske bloggere og redaktører

Anniken Jørgensen

Anniken Jørgensen er bare 19 år, men har allerede rukket å utmerket seg også utenfor bloggverden. På bloggen med samme navn omtaler Anniken seg selv som en gammel sjel i en ung kropp, hun er ikke redd for å være seg selv og deler ofte personlige innlegg – ærlig, usminket og upyntet.

I fjor var hun en del av Aftenpostens nett-tv-serie Sweatshop, der hun fikk oppleve hvordan det er å arbeide på en tekstilfabrikk i Kambodsja. Annikens reaksjon på møtet med menneskene som syr klærne våre, fikk så mye oppmerksomhet at til og med Ashton Kutcher delte videoen.

LES OGSÅ: Denne quizen forteller deg hvilken norsk blogger du er

Giggles & Dimples

Tsutsumi og Alexandra Hoang er søsterduoen bak motebloggen Giggles & Dimples. På bloggen deler de sin personlige tolkning av mote og trender, som blant annet gjorde at de stakk av med prisen Årets nykommer under VIXEN Blog Awards 2014 og er på listen over norske blogger du bør følge på Instagram.

Søstrene vet hvordan å skille seg ut, og med henholdsvis 38 200 og 99 500 følgere på Instagram er det ikke bare vi som inspireres av fashionistaene. Det ble nok heller ikke færre følgere da søstrene i sommer ble regrammet på H&Ms offisielle Instagram.

Følg it-jentene for mote, skjønnhet og ikke minst – streetstyle, streetstyle, streetstyle! Og det beste av alt – du får ikke den ene uten den andre.

LES OGSÅ: Ulrikke Lund gjør blogg-comeback