Med japanske hager som største inspirasjonskilde presenterer Never Denim sin vår- og sommerkolleksjon for 2016. Se alle kampanjebildene her. 

Naturlig og skreddersydd

Naturlige materialer og skreddersydde plagg står i fokus i Never Denim Collection Spring/Summer 2016, et år etter at merket lanserte sin første fullverdige kolleksjon.

Fargepaletten består av naturfarger der ulike nyanser av hvitt møter beige og svart, men vi ser også aksentfarger som marineblått, millitærgrønt og et snev av trendfargen rødt.

Materialene er strukturerte og består av bomull, lin og semsket skinn.

Silhuetten er først og fremst maskulin med en feminin touch og rå kanter.

Nøkkelplagg

Blant nøkkelplaggene i kolleksjonen er en oppdatert jakkefavoritt fra tidligere sesonger, denne gangen i en off-white variant.

Omslagsdetaljer er viktige stikkord på blant annet shorts (blir den igjen sesongens must have?), bukser og kjoler.

Andre nøkkelplagg i kolleksjonen er en semsket jakke med frynser, kimono i bombermodell, jumpsuit i hvit lin og croppede culottebukser.

Vesker

I fjor høst lanserte Never Denim for første gang et begrenset utvalg vesker som nå videreføres denne sesongen.

I tillegg til en bucket bag i blått krokidillemønster og en beige tote bag i lin er et belte som gjenspeiler den japanske influensen og et taubelte med skinndetaljer.

Trend

Det er ikke bare Never Denim som har latt seg inspirere av Østen denne sesongen. For blant motevårens aller største trender er nettopp asiatiske innflytelser med nøkkelplagg som kimonoen. Den har til og med fått sin egen hashtag #robelife på sosiale medier.

Never Denim-kolleksjonen slippes i flere omganger med start i uke 5, og er tilgjengelig i utvalgte Bik Bok-butikker samt online.

Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim Never Denim