I fjor lanserte Caroline Berg Eriksen sin første veskekolleksjon i samarbeid med det danske motemerket Adax. Nå utvider toppbloggeren og VIXEN Blog Awards-vinneren kolleksjonen. 

LES OGSÅ: Veskedebatten har blusset opp igjen. Ingen vil ha disse veskene lenger, mener toppblogger.

Inspirert av egen stil

I samarbeid med Adax-designer Naja Silfen designet Caroline Berg Eriksen sin første veskekolleksjon i fjor.

Kolleksjonen er inspirert av hennes eget univers med fokus på detaljer og tidløshet.

– I forhold til designet har jeg latt meg inspirere av min egen stil. Jeg ønsket å lage noe som var hundre prosent meg, som jeg kan se meg selv bruke hver eneste dag til alt – i alle situasjoner, sa Caroline.

Kritikk

– Det første som slår meg med disse veskene, er at jeg har sett dem før, sa MinMote-leder Martine Lunder da de første bildene fra Caroline Berg Eriksens veskekolleksjon ble sluppet. Flere eksperter kom også med kritikk av kolleksjonen som de mente bare var laget for å selge.

Se hva Caroline Berg Eriksen selv svarer om veskekritikken her.

Farmors veske

– Det er ingen tvil om at dette er noe jeg har drømt om, hvem ønsker vel ikke å lage sin egen veskekolleksjon? Det kommer kanskje ikke som en overraskelse, men alle veskene er mine favoritter! Alle har noe ved seg som jeg har savnet i min egen garderobe lenge, så endelig føler jeg at den er komplett, sa Caroline om veskekolleksjonen som bestod av fem modeller.

Denne våren kommer det en ny veske i kolleksjonen, i tillegg til at alle veskene lanseres i en ny gråfarge.

Vesken Berit er en mindre variant av Caroline-vesken fra den opprinnelige kolleksjonen, og er oppkalt etter toppbloggerens farmor. “Farmoren har alltid vært en person som har hatt vesken i umiddelbar nærhet, og da Caroline var liten var den i tillegg alltid proppet full av tyggiser og pastiller. Etter gode minner i barndommen var det naturlig å oppkalle nettopp denne vesken etter henne”, heter det i pressemeldingen.

Caroline Berg Eriksen er også aktuell med sin første skokolleksjon for Bianco, og går dermed i fotsporene til bloggkollegaer som Camilla Pihl som nå er aktuell med sin tredje skokolleksjon og danske Trine Kjær bak bloggen Trine’s Wardrobe som også er aktuell med sin hudpleielinje.

NY VESKE: Toppblogger Caroline Berg Eriksen hedrer farmoren med egen Berit-veske.

NY VESKE: Toppblogger Caroline Berg Eriksen hedrer farmoren med egen Berit-veske.