Ikke før hadde H&M x Balmain-kolleksjonen blitt revet bort fra butikkhyllene før jul så var det klart for en sneak peak på kjedebutikkens ettertraktede trendkolleksjon H&M Studio. Nå er alle bildene endelig her.

Er du fortsatt ikke over H&M x Balmain? Se det første bildet fra designersamarbeidet her, bildene fra den stjernespekkede visningen i New York her og se hva gutta vil se oss i fra kolleksjonen her og hva mote-Norge mener om kolleksjonen her.

Bohemsk, urbant og sporty

H&M Studio er navnet på H&Ms sesongkolleksjoner. Med eget designteam vil H&M Studio hver sesong lansere en limited edition med trender og statementplagg.

For SS16 er trenden fortsatt forankret i 70-tallet, men denne gangen i en mer bohemsk utgave med stikkord som print og lag på lag for et urbant, sporty og bohemsk uttrykk med nøkkelplagg som hvite skinnbukser, lange kjoler med spaghettistropper, t-skjortekjoler i silke og kaftaner og tunikaer med print.

– H&M Studio SS16 er et stileventyr. Vår jente er alltid på oppdagelse, uansett om det er på gaten i en storby eller på sitt livs reise. Hun mikser det funksjonelle med det feminine, sportstøy med partyklær, og uansett hva hun har på seg får hun det til uten egentlig å prøve, sier designsjef ved H&M, Pernilla Wohlfarth.

Supermodeller, it-girls og fashionistas

Årets H&M Studio høst- og vinterkolleksjon ble vist under Paris Fashion Week tidligere i år med supermodeller på catwalken og it-girls på første rad, og bestod av jakker med glidelås, smale bukser med en sporty touch, samt futuristisk glans fra strikk og kjoler med lurex kombinert med funksjonelle plagg som vindjakker med hetter og jumpsuits.

VIXEN spurte norske moteredaktører, stylister og bloggere om hva de synes om kolleksjonen – se mote-Norges dom over H&M Studio AW15 her. Og se supermodell og it-girl Kendall Jenners favoritter fra trendkolleksjonen her.

Se alle kampanjebildene fra H&M Studio SS16 under;

H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16 H&M Studio ss16