Nettbutikken Zalando henter inn supermodell Anna Ewers som ansikt utad for sin nyeste kampanje. Men hvem er hun egentlig?

LES OGSÅ: Er du Nellys nye kampanjemodell? 

Årets modell

It-girls som Kendall Jenner og Gigi Hadid er på alles lepper om dagen, men det var Vogue cover girl og Alexander Wang-muse Anna Ewers som stakk av med prisen for Årets modell i fjor.

LES OGSÅ: De er Asias fremste supermodeller

Det er nettstedet Models.com som kårer årets modell med en jury bestående av stylister, fotografer og moteredaktører som kåret Ewers til Årets modell 2015 med Gigi Hadid som runner-up. Og grunnen? Ewers var “ansiktet som definerte året som helhet med både etterspørsel og tilstedeværelse i industrien”, mente juryen.

Oppdaget av Alexander Wang

Ewers ble først oppdaget av designer Alexander Wang som hadde sett bilde av henne på en blogg. Siden har hun vært på coveret av noen av verdens fremste motemagasinet, inkludert Vogue, og har gjort kampanjer for navn som Chanel og Alexander Wang. Du husker kanskje bildet hennes fra den omdiskuterte jeanskampanjen fra Alexander Wang?

Ansikt utad

Denne sesongen er Ewers ansikt utad for nettbutikken Zalando. Kjærlighetsforholdet mellom mote og sport fortsetter også denne sesongen med activewear stylet som hverdagsantrekk. Også hos Zalando står sport i fokus med lanseringen av kampanjen Fashion x Sport med supermodell Anna Ewers og danserne Lil Phoenix og iDance Mikey.

– Vi vitner et paradigmeskifte i mote der sport stadig fletter seg sammen med mote. Sammen med kampanjeregissør Gordon von Steiner har vi forsøkt å fange moroa av møtet mellom mote og sport. Kampanjen viser aktive stiler som omfatter alle aspekter av hverdagslivet, aktiviteter og interesser, sier Carstein Hendrick, VP Brand Marketing hos Zalando.

Anna Ewers for Zalando Anna Ewers for Zalando Anna Ewers for Zalando Anna Ewers for Zalando