Norsk mote har fått en oppsving, og nye, norske motemerker ser dagens lys. En av de er Julie Josephine som satser på high-end essentials, eller nærmere bestemt de perfekte baseplaggene.

LES OGSÅ: Det norske motemerket Bergad debuterer med gjenbrukt pels

Julie Josephine er grunnlagt av Julie Blystad med en ambisjon om å tilby moderne basics av høy kvalitet i the perfect fit. Resultatet er en basekolleksjon med fokus på feminine, enkle og anvendelige high-end essentials til garderoben for kvinner som er over gjennomsnittet interessert i mote, design og kvalitet.

“De perfekte, enkle baseplaggene, med nøyaktig riktig snitt og følelse, har alltid manglet i min garderobe. Jeg har alltid lengtet etter å finne den perfekte t-skjorten, som sitter uanstrengt på kroppen, ikke for stram, ikke for løs. En crisp, men komfortabel skjorte er et essensielt element i enhver kvinnes garderobe. Å skape den perfekte, hvite skjorten som du kan slenge på deg når du ikke har noe å ha på har vært det ultimate målet,” sier Julie Blystad.

LES OGSÅ: FWSS er det norske motemerket alle snakker om

Kolleksjonen består i første omgang av den perfekte t-skjorten og skjorten, i tre ulike farger, men Julie har planer om å utvide kolleksjonen i kommende sesonger.

Jeg er opptatt av at når man tar på seg Julie Josephine skal det se like fint ut på kvelden som når man tar det på seg om morgenen. Jeg har gått mange runder med ulike materialer for at plaggene skal være komfortable samtidig som de ser eksklusive ut hele dagen. 

Julie Josephine er tilgjengelig på YME samt online på juliejosephine.com.

Foto: Lasse Fløde. Styling: Margrethe Gilboe.

Julie-Josephine Julie-Josephine Julie-Josephine Julie-Josephine Julie-Josephine Julie-Josephine Julie-Josephine