Lørdag viste Louis Vuitton sin tredje Cruise-kolleksjon i Rio de Janeiro, Brasil. Se bildene fra visningen og kjendisene på front row her. 

LES OGSÅ: Se Celine Aagaard i Paris med Louis Vuitton

Mens Chanel viste sin Cruise-kolleksjon på Cuba med modellene dansende nedover gatene har Louis Vuitton latt seg inspirere av Brasil med en kolleksjon som skal fange landets vitalitet, energi, multikulturalisme, frihet, urbanisering, futurisme og romanikk.

– I Rio de Janeiro var det jeg så aller mest av bevegelse og en eksplosiv energi som eksisterer et sted mellom modernisme og det tropiske. Jeg var fascinert av den konstante dualiteten mellom naturen og det urbane og den estetiske eksplosjonen det skaper. For meg var det viktigste spørsmålet; hvordan kan jeg innlemme alle disse elementene som er en del av brasiliansk kultur i min kolleksjon uten å glemme at jeg bare er en besøkende som bringer med seg sine egne parisiske og franske referanser, sier Louis Vuittons kreative direktør Nicolas Ghesquiére i en pressemelding fra det franske motehuset. 

LES OGSÅ: Se bildene fra motevisningen alle snakker om

Visningen ble holdt på Niterói Contemporary Art Museum designet av arkitekt Oscar Niemeyer. Den ikoniske bygningen, som er et landemerke i Brasil, er formet som en flyvende kopp som har landet på en baketopp med utsikt mot Guanbara Bay og vendt mot Rio. Den berømte arkitekten beskriver lokasjonen som “en blomst” med en modernistisk struktur og omgitt av et basseng. Det er første gang museet holder en motevisning, og Louis Vuitton Cruise-visningen var også en markering av museets 20 årsjubileum og nyåpning for publikum etter renovering.

– Museet inspirerte meg ved første øyekast. Etter visningen i Palm Springs, California vil vi fortsette på den arkitektoniske reisen som er så viktig for Louis Vuitton. Det handler om å bli ført inn i en relasjon hvor natur, geografi og arkitektur kommer sammen. Med Cruise 2017-kolleksjonen vil vi oppdage visjonen til Oscar Niemeyer, sier Nicolas Ghesquiére. 

LES OGSÅ: Dette er fashion week-visningen som er på alles lepper

På front row satt ikke overraskende både superstjerner, modeller, it-girls og andre motepersonligheter, blant dem Alessandra Ambrosio, Miroslava Duma, Catherine Deneuve, Liu Wen, Zendaya, Jaden Smith og svenske Alicia Wikander. Sistnevnte er det franske motehuset nye muse.

41A 33A 30B 29B 25B 20B 18B 17B 13B 11B 8B 6B 4A 2B 1A

4 3 2 1

Sjefsdesigner Nicholas Ghesquiere med Alicia Vikander

Sjefsdesigner Nicholas Ghesquiere med Alicia Vikander

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Zendaya

Zendaya

Miroslava Duma

Miroslava Duma

Liu Wen

Liu Wen

Jaden Smith

Jaden Smith

Alicia Vikander

Alicia Vikander