Journalist, trendforecaster og it-girl Celine Aagaard teamer opp med Calvin Klein. Se bildene fra deres nyeste samarbeid her.

LES OGSÅ: Husker du denne sexy reklamefilmen fra Calvin Klein?

Calvin Klein har virkelig fått sin renessanse, mye takket være 90-tallstrenden som har stått sterkt i motebildet de siste sesongene. Merket kan dessuten smykke seg med ambassadører som både Kendall Jenner og Justin Bieber som figurerer på de mye omtalte undertøysbildene og nå sist både rockedøtre, it-girls og asiatiske superstjerner blant deres nye kampanjemodeller.

LES OGSÅ: Se bildene fra Louis Vuittons tredje Cruise-visning i Rio

Her hjemme samarbeider de blant annet med x-blogger og grunnlegger av nettmagasinet Envelope.no Celine Aagaard, et samarbeid som ble til etter at merket delte et gatemotebilde av henne under fashion week i den klassiske CK-genseren på Instagram til sine over fem millioner følgere.

– Calvin klein er der Coca-Cola var før med hensyn til markedsføring. Deres comeback og merkevarebygging i sosiale medier har vært en enorm suksess, og Calvin Klein har igjen blitt det alle snakker om – som både ikoner, verdens største kjendiser, moteprofiler og vanlige folk vil identifisere seg med, sier Celine Aagaard. 

LES OGSÅ: Bloggere kaster seg på Skam-trenden

Hennes nyeste samarbeid med it-merket er en badedraktshoot, skutt av fotograf Ole Martin Halvorsen på The Well.

– Jeg liker Calvin Kleins enkle, delikate design og minimalisme. Logoplaggene er en klassiker som er i vinden spesielt nå som 80- og 90-tallet er så trendy. Jeg tror absolutt at statementbikiniene med logo vil bli populære hos de samme som går med undertøyet. Personlig har jeg i alle år vært stor fan av badedrakten, som jeg ikke bare bruker på ferie, men også gjerne styler til et par jeans eller en shorts eller under en blazer. Da kan man gå rett fra beachen til fest, tipser Celine. 

LES OGSÅ: Se Celine Aagaards i Paris med Louis Vuitton

Celine Aagaard x Calvin Klein Celine Aagaard x Calvin Klein Celine Aagaard x Calvin Klein Celine Aagaard x Calvin Klein