Da Rihanna gjestet Oslo med turneen Anti Tour kunne ikke det norske designbyrået ANTI la det gå ubemerket hen. Se bildene superstjernen elsket.

LES OGSÅ: Se de første bildene av Rihanna for Puma

For å hylle Rihanna lagde designbyrået en hemmelig utstilling bestående av ti unike print som prydet garderoben til superstjernen på Telenor Arena.

Da bildene ble presentert for Rihanna før konserten bestemte hun seg for å like godt ta med hele samlingen hjem til USA.

– Vi vet at hun er en kunstinteressert og kreativ person, og siden vi sitter på et knippe av Norges flinkeste grafiske designere her, så hadde vi lyst til å lage en grafisk hyllest til henne, som er i både ANTI og Rihannas ånd, forteller Kenneth Pedersen, Chief Executive Officer i ANTI.

– At hun ville ha med seg bildene hjem synes vi er utrolig hyggelig og veldig spesielt for designerne som står bak. De skulle egentlig bli hengende som en del av en permanent utstilling, men nå ser det ut til at vi må gå i gang med å trykke opp et nytt sett til Telenor Arena.

– Vi synes jo det var litt morsomt at hun valgte et så bra navn på både plate og turné. At arbeidet vårt falt i smak hos henne er jo noe vi er veldig stolte av og vi håper hun får glede av bildene i lang tid fremover, legger Kjetil Wold, Chief Creative Officer i ANTI til.

LES OGSÅ: Se Rihanna twerke til it-jentenes favorittmerke

ANTI

Håkon Stensholt

Håkon Stensholt

Morten Johansen

Morten Johansen

Daniel Lied

Daniel Lied

Mats Ottdal

Mats Ottdal

Kristoffer Eidsnes

Kristoffer Eidsnes

Fredrik Melby

Fredrik Melby

Martine Strøm

Martine Strøm

Magnus Henriksen

Magnus Henriksen