Designersamarbeid er i vinden, noen mer interessante enn andre. I går kom endelig den første kolleksjon til Riccardo Tisci for Nike. 

LES OGSÅ: Kate Moss: – Jeg vil alltid være en adidas-jente

Som en del av sportsgigantens summer of sports-feiring teamer NikeLab opp med designer og kreativ direktør Riccardo Tisci for å bryte med begrepet om tradisjonelt treningstøy og sko.

Resultatet er kolleksjonen NikeLab x RT: Training Redefined som bestående av lekne silhuetter og grafiske uttrykk. Kolleksjonen er inspirert av utøverne som trener til sommerens ultimate konkurranse, OL.

– Prosessen var interessant og noe utfordrende fordi det er vanskelig å lage noe som er så dynamisk – som fungerer på høyt aktivitetsnivå, samtidig som det skiller seg ut fra annet treningstøy – at det blir et statement å bære det, sier Riccardo Tisci om samarbeidet.

– Men vi oppnådde noe som var helt fantastisk. En kolleksjon med mye sensualitet.

LES OGSÅ: Se bildene fra NikeCourt x Liberty-samarbeidet

Kolleksjonen vil bli lansert i to unike capsule-kolleksjoner med det som skal være en påfallende ulik estetikk. Den første bærer Tiscis signatur, nemlig en fargepalett bestående av kun sort og hvitt, mens den andre skiller seg ut med en sammenstilling av blomsterprint og kaleidoskopiske print.

Første del av kolleksjonen ble sluppet allerede 7.juli, mens den andre delen ikke vil være tilgjengelig før 4.august på nike.com/nikelab og i utvalgte NikeLab-butikker.

LES OGSÅ: H&M lanserer high fashion sportswear

NikeLab x RT NikeLab x RT