Stadig flere merker, designere og motehus henter inn kjendiser som gjestedesignere, kampanjemodeller, ambassadører eller ansikt utad. Nå teamer sportsgigant Reebok opp med hip-hop-stjerne Future. 

Med det blir Future en del av Reeboks kollektiv bestående av innovative og inspirerende skapende kunstnere, blant dem rapstjerne Kendrik Lamar som tidligere har frontet sportsgiganten.

Den amerikanske hip-hop-stjernen slapp selv nyheten om samarbeidet via sin Snapchat og Instagram, samtidig som han teaset Reeboks InstaPump Fury Overbranded-kampanje som lanserer i høst.

– Jeg gleder meg til å kickstarte sommeren sammen med Reebok. Det er en naturlig match for meg å jobbe med en merkevare som Reebook som også deler mine visjoner om å flytte kultur fremover og ha lidenskap for det man tror på. Ikke bare er jeg beæret, men jeg føler meg også priviligert som får være en del av familien, sier Future i en pressemelding.

Reebok selv har følgende å si om samarbeidet med hip-hop-stjernen;

– Future utstråler en type fryktløshet og ektehet som Reebok Classic står for (…) Det er ikke bare en videreføring av vår lange tradisjon med å samarbeide med noen av verdens største hip-hop-stjerner, men det er også med på å stadfeste vår visjon om alltid å pushe grenser. Jeg har allerede fått en smakebit på hva som kommer fra Future og Reebook, og jeg kan knapt vente til alle får se det, sier Todd Krinsky, Global Vice President for Reebok Classic.

Future2 Future1 Future3