Du har kanskje allerede hørt om det. Skomerket Since Oslo er en snakkis blant motebloggere, redaktører, stylister og it-girls. Nå slipper de sin mest omfattende kolleksjon hittil, inspirert av hjembyen Oslo. 

LES OGSÅ: Adax slipper sin første skokolleksjon

Kolleksjonen består av 13 ulike modeller og varianter, og har som mål å gi kvinner et variert utvalg av høstsko med fokus på kvalitet, komfort og design. Alle modellene bærer preg av det som er merkets signatur, nemlig skandinavisk minimalisme krydret med enkle og særegne detaljer.

Gründer og kreativ leder i Since Oslo, Siri Findal, har hentet inspirasjon fra hjembyen Oslo og dens nye stolthet, Barcode.

– De høyreiste og geometriske bygningene minner meg om hæler på sko. Farger, linjer, silhuetter og detaljer er derfor hentet fra Oslos mye omtalte skyline.

Det er nettopp hælene som har fått fokus i høstkolleksjonen, som er merkets mest omfattende hittil. Alle skoene produseres av nøye utvalgte håndverkere i Portugals skohjerte Porto. Since Oslo jobber også for bærekraftighet, etikk og miljø i alle ledd fra produksjon til butikk.

LES OGSÅ: Mer sko fra Caroline Berg Eriksen

Since Oslos høstkolleksjon vil bli tilgjengelig i utvalgte butikker samt online på sinceoslo.com fra august.

B-13-BOOT-lined-with-pile- VISMA-BOOT-cognac VISMA-BOOT-black VIMSA-BOOT-black PRICE-WATER-BOOT PRICE-WATER-BOOT-black Double-price-water BARODE-HEELS BARCODE-HEEL-black B-15-RAINBOOT