Streetstyle er nesten like viktig som visningene under moteukene, og Copenhagen Fashion Week er et mekka for trendspotting og streetstylebilder. Sjekk de norske it-jentenes beste streetstyle-bilder fra den danske moteuka. 

LES OGSÅ: Her er høydepunktene fra Copenhagen Fashion Week

Vil du se tilbake på fjorårets fashion weeks har vi samlet de norske motebloggernes beste antrekk fra moteukene i Stockholm, København, New YorkLondon og Paris.

Janka Polliani

Work Work Work Work Work ???? @stylestalkernet #polliani #pollianidotcom #cphfw #streetstyle

A photo posted by JANKA POLLIANI (@polliani) on

Its on like donkey kong #cphfw #polliani #pollianidotcom

A photo posted by JANKA POLLIANI (@polliani) on

Janka Polliani bak bloggen Polliani er aktuell i juryen under årets Top Model Curves, og var selvsagt på plass under den danske moteuken. Janka kjørte en preppy look med Céline-skjorte og vidt, blått skjørt, med en velourveske fra Gucci som tilførte en kul vri på det klassiske antrekket. Flere bilder på @polliani.

Celine Aagaard

Evening Details wearing Norwegian design in Copenhagen @mardouanddean ???????? @ingridbredholt my favorite

A photo posted by Celine Aagaard (@celineaagaard_) on

Envelope-redaktør Celine Aagaard er en selvskreven gjest under de internasjonale moteukene, kanskje ikke rart når hun den seneste tiden kan vise til blant annet samarbeid med Calvin Klein, en nettkampanje for Burberry og fashiontur i Paris med Louis Vuitton. På København Fashion Weeks første dag gikk hun for en avantgarde-look ikledd norsk design signert norske Mardou&Dean, maxiskjørt i silke fra Maikel Tawardos, som åpnet den danske moteuken, og sesongens must-have boots fra It-merket Vetements. Flere bilder på @celineaagaard_.

Tine Andrea

Back in black #cphfw #bymalenebirger #copenhagen Snapped by @darjabar

A photo posted by T I N E A N D R E A (@tineandreaa) on

Tine Andrea Lauvli bak bloggen The Fashion Eaters inspirer oss alltid og er en av motebloggerne vi anbefaler deg å følge. Tine Andrea har lenge vært å se på de internasjonale moteukene, og hun er et yndet objekt for streetstylefotografer over hele verden. I København viste hun hvordan et helsort antrekk ikke nødvendigvis trenger å være kjedelig – med volanger, fint snitt og et hint av turkis på bena. Flere bilder på @tineandreaa.

Madeleine Holth

I got a glock in my rari????

A photo posted by Madeleine Holth (@madeleineholth) on

With my top boys outside Bella Center yesterday✨ photo: @eva.al.desnudo

A photo posted by Madeleine Holth (@madeleineholth) on

I'm not even fucking trying man… Fake ferrari tracksuit for this fashion shit. Photo by; @le21eme ✨

A photo posted by Madeleine Holth (@madeleineholth) on

Vi digger at SVA Magazines Madeleine Holth bare gir faen. Igjen viste hun hvordan du ikke trenger å være trendslave for å være en hit på moteuka i sin gule Ferrari-tracksuit. Det skaffet henne oppmerksomhet fra blant annet Vogue og streetstylefotografen Adam Katz Sinding. Kanskje ikke så rart når du har a glock in your rari. Knis. Flere bilder på @madeleineholth.

Irina Lakicevic

Underground swagger meets 50's hipster with a touch of English heritage #cph #fw #ootd @mulberryengland

A photo posted by Irina Lakicevic (@irinalakicevic) on

Irina bak bloggen A Portable Package gikk for en av denne sommerens hotteste trender, nemlig t-skjorte under 90-talls slip dress – perfekt for å rocke opp denne fra Burberry. Hun beskrev det vel egentlig best selv; underground swagger meets 50s hipster with a touch of English heritage. Ja! Flere bilder på @irinalakicevic.

Hege Aurelie Badendyck

Beautiful garden venue for the @lovechild1979 show today????????

A photo posted by hegeaurelie (@hegeaurelie) on

Costumes kreative leder Hege Badendyck gikk for en klassisk look i rød og hvitstripet skjorte med kragen oppe og highwaist jeans. Det skaffet henne omtale på Vogue.com. Vi digger også looken under Lovechild 1979-visningen i helsort med mørke solbriller og en enkel, knytt lærsnor i halsen. Flere bilder på @hegeauerlie.

Annabel Rosendahl

Shiny silver✨ Thank you @styledumonde for @voguemagazine ????

A photo posted by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl) on

Innkjøpsjef hos Høyer, Annabel Rosendahl, er alltid on point på moteukene – og København var intet unntak. I shiny sølvskjørt matchet med sort bluse med volanger kom hun med på Vogue sin liste over de best kledde under moteuken. Flere bilder på @annabelrosendahl.

Marianne Theodorsen

My favourite way of getting around in Copenhagen – besides when I get lost that is….

A photo posted by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen) on

Another day another supermodel… Life❤️

A photo posted by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen) on

Vi digger Marianne for hennes eksentriske stil og hun kan gjøre et hvert antrekk spennende. Under moteuken stilte hun i et i utgangspunktet enkelt antrekk – blå jeans og hvit-skjorte, men stylet med råkul printjakke fra Dries Van Noten, gule Marimeko platåsandaler og pastellfarget, rosa hår. On point! Og vi kan ikke snakke om Marianne uten å nevne supermodellgenserne hennes fra det norske motemerket Kjøtt og Blod – Kendall den ene dagen og Gigi den andre. Og stylingen er bare så perfekt enkel. Flere bilder på @marianne_theodorsen.