Nylig kunne Polo Ralph Lauren avsløre at rytteren Jessica Springsteen debuterer som deres nye ambassadør. Og mens Jessica selv kanskje ikke er så kjent her til lands, høres muligens etternavnet mer kjent ut – hun er nemlig datteren til Norges-aktuelle Bruce Springsteen.

LES OGSÅ: Se Celine Aagards Calvin Klein-samarbeid

Hun er kanskje Bruce Springsteens datter, men man kan trygt si Jessica ikke har fulgt i fotsporene til rockestjernefaren – 24-åringen er nemlig profesjonell rytter og vil debutere som Polos ambassadør under Longines Global Champions Tour i år. Og Ralph Lauren, kjent for sitt design med innflytelser fra både sport og ridning, kunne vel ikke valgt en bedre ambassadør enn kjendisdatteren. Hun har allerede vunnet flere mesterskap, og har representert USA i World Cupen og FEI Nations Cup rundt om i verden – i tillegg til å være på short-listen til det amerikanske Olympic Show Team for 2016. Ikke minst er Jessica opptatt av dyrevelferd og fungerer som en ASPCA hestevelferd-ambassadør.

LES OGSÅ: Bella Hadid teamer opp med Dior

Det er ikke første gangen en kjendisdatter får mulighet til å representere store merker. Tidligere har blant annet it-girl Gigi Hadid møtt kritikk fra modellkollegaer for å få det til for lett. I et Instagram-innlegg forsvarte modellen seg for at hun ikke har samme kroppstype som resten av modellene på catwalken, og at hun representerer en kroppstype som ikke tidligere har vært akseptert i moteverden. Blant annet Tyra Banks var rask til å hylle Gigi for innlegget, men det var derimot ikke alle som var like begeistret for Gigis uttalelser. En av dem var Victoria’s Secret-modellen Blanca Padilla som sa følgende i et intervju med den spanske TV-kanalen Al Rincón, skriver Cosmopolitan.

– De fleste av oss må rette oss etter ekstreme mål, fordi ellers kommer vi ikke til å booke noen jobber, mens andre har privilegiet å si at designere elsker dem på tross av deres kurver. Vel, hvorfor elsker de deg? Kanskje det at du har millioner av følgere på Instagram har noe å gjøre med med det i tillegg.

Videre i intervjuet uttrykker hun sin misnøye over at det hun kaller “nye it-jenter” som Gigi Hadid har fått økt sjansene sine i modellverdenen fordi de kommer fra kjente familier og henviser til at Gigi er datteren til tidligere modell og Real Housewives of Beverly Hills-stjerne Yolandah Foster, noe hun mener har bidratt til at veien til både supermodell- og it-girl-status har vært litt enklere for både Gigi og søsteren Bella.

LES OGSÅ: Ruth Bell er modellen alle snakker om

It-girls og -boys er i vinden, og mens Kendall Jenner må sies å være det nye moteikonet som har tatt motetronen fra Kim Kardashian, er både datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradise, Lily-Rose Depp som blant annet er Chanels nye ansikt utad og Will Smiths datter, Willow Smith, som nylig signerte en avtale med modellbyrået som også representerer Kendall Jenner, spådd lysende karrierer som både modeller it it-girls. It-stempelet har også Gigi og Bella Hadids lillebror Anwar Hadid fått.

LES OGSÅ: Se Kendall og Kylie Jenner for Balmain

GCT_6375

jessicaspringsteen_Insta_Vixen

PROFF: Jessica Springsteen representerte Polo Ralph Lauren i Chantilly. Foto: @jessicaspringsteen via Instagram.