Oslo Runway er godt i gang, og allerde tirsdag var det byMAGMALOU som inviterte til den aller første visningen off schedule. Se alle bildene fra visningen her. 

LES OGSÅ: Her er hele Oslo Runway-programmet

Moteredaktører, stylister, bloggere og andre motepersonligheter var samlet på takterrassen til The Thief tirsdag ettermiddag for å se kolleksjonen blant annet inspirert av 70-tallet. “Ikoniske kvinner som Yoko Onp, Faye Dunaway og Brigitte Bardot har vært i tankene våre når vi har utviklet denne kolleksjonen”, sier designerne Andrea Johannesen og Marthe Kveli Valeberg. “Denne sesongen har vi også latt oss inspirere av kule 90-tallsikoner som Drew Barrymore og Lara Flynn Boyle”.

Kolleksjonen introduserte en dristigere retning for byMAGMALOU med sommerlige mønstre og striper på avslappede plagg med comfy snitt og materialer, i en kolleksjon som designerne forklarer som; “Litt Twin Peaks going to The Hamptons”.

Du kan lese hele intervjuet med Marthe og Andrea som vi gjorde i forkant av visningen her.

IMG_6554

IMG_6561

IMG_6668

IMG_6582 IMG_6763

IMG_6631 IMG_6638

IMG_6659 IMG_6803