Ralph Lauren

SKIFTE: Visningen under New York Fashion Week onsdag markerte et skifte for Ralph Lauren. Foto: Ralph Lauren.

Onsdag viste Ralph Lauren under New York Fashion Week. Det markerte et vendepunkt i motehusets 50 år lange historie. 

LES OGSÅ: Se bildene fra Tommy Hilfiger-visningen her

For første gang viste nemlig motehuset i sesong og etter runway-to-retail-prinsippet.

VIXEN har tidligere skrevet om trenden som har gjort seg gjeldene både her hjemme og internasjonalt der stadig flere designere og motehus tenker nytt om både kolleksjoner og visninger for å lukke gapet mellom nettopp runway og retail.

“For første gang noensinne er jeg stolt over å kunne tilby damekolleksjonen rett fra catwalken. For meg er dette det ultimate uttrykket for luksus – å kunne tilby hver eneste look, hvert eneste tilbehør og hver eneste håndlagde detalj umiddelbart i mine flaggskipbutikker i hele verden og online”, sa Ralph Lauren.

“Fra starten har jeg alltid designet med dere i tankene. Dere endrer måten dere lever på og måten dere ønsker å shoppe på, og vi endrer oss med dere og dere,” fortsetter han. 

For visningen av Women’s September Collection tok motehuset likegodt over et helt kvartal i New York mellom de to flaggskipbutikkene på Madison Avenue.

På catwalken gikk toppmodeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid, og blant gjestene var navn som Rosie Huntington-Whiteley og Jessica Alba.

NEW YORK, NEW YORK: Ralph Lauren arrangerte motevisning i kvartalet mellom sine to flaggskipsbutikker i New York onsdag. Foto: Ralph Lauren.

PÅ CATWALKEN: Kendall Jenner gikk på catwalken under Ralph Lauren-visningen. Foto: Milk Digital.

PÅ CATWALKEN: Bella Hadid var en av modellene. Foto: Milk Digital.

PÅ CATWALKEN: Bella Hadid var en av modellene. Foto: Milk Digital.

RUNWAY-TO-RETAIL: Visningen var i sesong, og alt ble umiddelbart tilgjengelig i både butikk og online. Foto: Milk Digital.

FRONT ROW: Jessica Alba i Ralph Lauren under onsdagens visning på Madison Avenue. Foto: Ralph Lauren.

GJEST: Rosie Huntington-Whiteley i Ralph Lauren på onsdagens show på Madison Avenue. Foto: Ralph Lauren.