De gode nyhetene fra Puma vil ingen ende ta. Nå får nemlig Rihanna godt selskap av supermodell, skuespiller og It-girl Cara Delevingne som blir Pumas nye ansikt utad.

LES OGSÅ: 8 ting du kanskje ikke visste om Cara Delevingne

Du trodde kanskje Cara Delevingne var ferdig som modell? Det er en sannhet med modifikasjoner. Hun blir nemlig ikke borte fra motebransjen av den grunn.

Nå blir hun også å se som Pumas nye ansikt utad. I forbindelse med lanseringen av kvinnekampanjen Do You, som har som mål å skape selvtillitt hos kvinner, skal Puma nemlig jobbe med den populære It-girlen. Hun føyer seg dermed inn i rekken av sterke, kvinnelige innflytelsesrike ambassadører, inkludert Rihanna som er kreativ direktør også for denne kampanjen.

“Å Do You er å ta eierskap til deg selv og å finne makten i nettopp det – det er et veldig kraftfullt statement.Det handler om å akseptere den du er, uansett feil og mangler. Det handler om å finne din egen sannhet, og bli ved den. Jeg synes det er så spesielt fordi det betyr noe forskjellig for alle. Det oppfordrer alle til å være seg selv”, sier Cara Delevingne om kampanjen, som er inspirert av Rihanna.

“Jeg utfordrer meg selv for å få ting til å fungere. Jeg gjør ikke noe kun fordi det er kontroversielt. Jeg bare lever livet mitt”, sier Rihanna. 

16aw_cc_wmn_do-you_cara_170-065 16aw_cc_wmn_do-you_cara_200_102 16aw_cc_wmn_do-you_cara_190-129 16aw_cc_wmn_do-you_cara_180-269 16aw_cc_wmn_do-you_cara_180-125