Det danske trendmerket Ganni lanserer for første gang en egen solbrillekolleksjon. En smakebit på kolleksjonen fikk vi allerede under visningen på Copenhagen Fashion Week tidligere i høst. 

LES OGSÅ: Ganni åpner ny butikk i Norge

Vi har tidligere skrevet om Ganni som trendmerket moteredaktørene, stylistene og bloggerne elsker, og spurte tidligere i år en håndfull norske fashionistaer om deres forhold til det danske motemerket. For SS17 slipper nå Ganni for første gang sin egen kolleksjon med solbriller som ble vist allerede under den danske moteuka i høst.

“Solbriller er rett og slett det viktigste tilbehøret i min garderobe. Det er både fordi de setter prikken over i’en på enhver look, men mest fordi jeg faktisk trenger dem. Hele tiden”, forteller Ditte Reffstrup, kreativ direktør i Ganni.

“På grunn av en øyesykdom må jeg beskytte øynene mine fra direkte sollys, og jeg er derfor alltid på jakt etter de perfekte solbrillene. Jeg har nok testet ut flere solbrillemodeller enn de aller fleste, og jeg er på konstant jakt etter det paret som kan møte mine forvetninger. Så da lagde vi like så godt våre egne”, avslutter hun.

Solbrillekolleksjonen er ment å komplementere hovedkolleksjonen, som for SS17 er inspirert av friheten i en road trip i ørkenen i LA. Solbrillene kommer i første omgang i seks ulike styles og i ulike farger – noen med grønne og blå glass.

“Vi er utrolig spente på å lansere denne nye produktkategorien. Vi streber etter å tilby kvinner de aller viktigste garderobeneplaggene, og det var åpenbart at det å også tilby solbriller som en del av våre kolleksjonen var det neste skrittet”, sier Nicolaj Reffstrup, CEO i Ganni i en pressemelding.

Ganni SS17 Ganni SS17 Ganni SS17 Ganni SS17