Det er ingen hemmelighet at Celine Aagaard er en av Norges fremste It-girls – hun er i kampanjer for Burberry, gjør samarbeid med Calvin Klein og er ikke minst et yndet objekt for streetstyle-fotografene under fashion weeks. Nå er hun aktuell med samarbeidkolleksjon for det norske motemerket elle&il – der hun har designet sine basefavoritter.

LES OGSÅ: Ser du hvilken kjendisfotograf som har tatt disse bildene? 

Etter kun to år på markedet har norske elle&il utpekt seg som en favoritt blant motepersonlighetene når det gjelder baseplagg. Det har Envelope-redaktør og It-girl Celine Aagaard tatt på alvor. Hun har nemlig designet sine helt egne favoritter i kolleksjonen Celine Aagaard x collection. 

“For meg var det et kriterie å være med i prosessen med idé og design fra dag en. Kolleksjonen består av nøkkelplagg alle bør ha i sin basisgarderobe, og jeg håper og tror den vil kunne passe de fleste kvinner – uavhengig av stil og alder. elle&il føltes som en naturlig samarbeidspartner – og det gleder meg å kunne få jobbe med to dyktige norske gründere”, sier Celine til VIXEN.

I november drar Celine og elle&il-teamet til Miami for å skyte kampanjebildene. Og fotografen er igjen RayKay.

“Celine er en utrolig flink og hyggelig dame – så dette samarbeidet skal bare bli ren glede. Celine har en veldig stilren look i alt hun gjør, så jeg synes det er en god match med henne og elle&il, og samtidig ha en varm tone”, sier RayKay i en pressemelding.

Den norske superfotografen RayKay, eller Reinert Olsen, står bak musikkvideoer for blant annet Lady Gaga og Justin Bieber, i tillegg til å være motefotograf. Celine kan derimot ikke avsløre noe om shooten enda.

“Jeg kan ikke si så mye om shooten med RayKay, annet enn at vi skal til Miami, og jeg gleder meg veldig. Jeg har stor respekt for RayKay og alt han har gjort, og jeg har fulgt han siden siden jeg jobbet i Topp. Det er en ære å få jobbe med han”, sier Celine til VIXEN.

Foto: Marian Jade.