Diesel viste sin Diesel Black Gold Womenswear SS17-kolleksjon under moteuken i Milano. Se bildene her. 

LES OGSÅ: Han er Diesel Parfums nye ansikt

Kreativ direktør i Diesel Andreas Melbostads fokus var denne gangen en slags urban femininitet i møtet mellom den ikoniske britiske fotografen David Hamiltons romantiske bilder og motemerkets egen røffe, industrielle look. 

Blant nøkkelplaggene i kolleksjon var minikjoler i silke og semsket skinn med detaljer som rysjer og broderie anglaise i tillegg til referanser til både korsett og undertøy med snøringer, maskuline belter og blonder, korte skjørt, vide bukser, denim med blonder og korsettdetaljer, jakker i smesket skinn med blondedetaljer, trench coats, bomberjakker. combat boots med blonder og vesker i semsket skinn med detaljer som skinnfrynser og studs.

Som alltid var front rowen sterk, med It-girls og motepersonligheter som Olivia Palermo, Anna Dello Russo, Julia Cumming og Caroline Issa.

Se bildene fra visningen her:

Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold Diesel Black Gold

Diesel Black Gold