Hugo Boss har åpnet ny butikk i Oslo, og nå er også damekolleksjonen tilgjengelig. VIXEN var med på åpningen. 

LES OGSÅ: 5 Frogner-butikker vi elsker

Tidligere i høst skrev vi om det tyske motehuset Hugo Boss som nå har åpnet sin nye butikk i Oslo sentrum. Til åpningen av den nye butikken inviterte de motepresse, stylister, bloggere og andre motepersonligheter, samt en egen illustratør.

“Vi er veldig glade for å ha åpnet den nye Boss-butikken etter å ha sett etter nye lokaler i Oslo en stund. Nå har vi funnet den perfekte lokasjonen i Karl Johans gate – en viktig handlegate. Vi får både bedre synlighet og trafikk i butikken på grunn av de mange menneskene i området”, sier Stephan Born, Managing Director for Hugo Boss Nord-Europa til VIXEN.

Den nye butikken, er på 326 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. Utover BOSS mens tailoring og sportswear vil også damekolleksjonen, sko og accessories være tilgjengelig i den nye butikken.

“Vi er veldig glade for å kunne introdusere Boss Womenswear i vår egen butikk til våre norske kunder. Slik kan vi gi en komplett opplevelse av vårt merkeunivers”.

Se bildene fra åpningen her:

Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss Hugo Boss