Sportsgigantene fortsetter å teame opp med superstjerner. Nå lanserer supermodell og It-girl Gigi Hadid som nytt ansikt utad for Reebok.

LES OGSÅ: Rihannas Puma-visning får motekritikk

For mens adidas nylig relanserte en av sine mest populære sneakersmodeller med Kate Moss i spissen, for ikke å snakke om samarbeidskolleksjonen med Pharrell Williams, Puma har hentet inn Rihanna som kreativ direktør for merket, og nylig teamet opp med The Weeknd og Nike samarbeider med blant andre toppmodell og Victoria’s Secret-engel Izabelle Goulart, annonserer Reebook Gigi Hadid som sitt nye ansikt utad.

Det er som en del av den neste fasen av sportsgigantens Be More Human-kampanje som har fått navnet #PerfectNever. Kampanjen skal motbevise den urealistiske definisjonen av det å være perfekt, og heller inspirerere kvinner over hele verden til å tro på sin indre styrke. 

Og Gigi vet hva hun snakker om. Som supermodell har hun nemlig selv kjent på presset om å være perfekt, og det er nettopp gjennom trening at hun finne roen.

– Å trene gir meg ikke bare fysisk styrke. Det gir meg mental styrke, det hjelper meg å rømme fra alt maset i hodet mitt. Det er den eneste tiden jeg får ordentlig ro, forteller hun.

– Da jeg var aktiv idrettsutøver pleide jeg å være så fokusert på å være best at trenerne mine tok meg ut av konkurransen. Jeg fokuserte bare på feilene mine, som igjen førte til at jeg mistet fokuset og gjorde flere feil – en slags dominoeffekt. Helt til jeg lærte meg å bytte kanal, å fokusere på nytt. Det var de små feilene som motiverte meg aller mest. 

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_1 gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_7 gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_6 gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_5 gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_4 gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_3 gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_2