Etter ni og et halvt år borte fra sitt selvtitulerte merke, returnerer Johan Lindeberg med lanseringen av kommunikasjonskonseptet The Bridge Series for J.Lindeberg.

LES OGSÅ: Mote-Norge: – Slik har moteåret 2016 vært til nå

Med 20 års fartstid er J.Lindeberg et godt etablert merke i motebransjen. Nå utvider de konseptet med The Bridge Series – en portrettserie som skal fange sjelen til varemerket gjennom ti kjente mennesker. Personene som er med i kampanjen har blitt spurt om å reflektere over sitt eget liv, arbeid og syn på verden. Det er Johan selv som har fotografert portrettene, med et ønske om å fange individets sanne jeg.

“Det første Stefan og jeg snakket om da han ba meg komme tilbake til bedriften som bar navnet mitt etter ni og et halvt år var å forsterke varemerkets stemme. Jeg vil løfte frem J.Lindeberg sitt mangfold i The Bridge Series. Med mennesker jeg kjenner og som inspirerer oss. Vi befinner oss i en viktig tid akkurat nå i verden og jeg tror på at varemerker skal ha en tydelig stemme”, sier Johan Lindeberg om prosjektet. 

Personene som inngår i prosjektet er skuespiller og designer Waris Ahuwalia, modell Alexandra Agoston, fotograf Chris Colls, skiutøver Sverre Liljequist, artist og modell David Alexander Flinn, modell og golfspiller Alexander Lundqvist, entreprenør og gründer Mazdack Rassi, artist og produsent Loreen, skateboarder, musiker og student Arsun Sorrenti og modell, skuespiller og student Blue Lindeberg.

“Med de vakre portrettene og sterke uttalelsene disse inspirerende menneskene deler, har Johan virkelig fanget varemerkets stemme. Det er et spennende steg i riktig retning mot å kommunisere J.Lindeberg med en enda sterkere internasjonal stemme”, sier deleier i J.Lindeberg, Stefan Engström, om prosjektet som kommer til å fortsette som en pågående plattform for merket med nye talenter hver sesong. 

alexander-lundqvist alexandra-agoston-chris-colls sverre-liliequist david-alexander-flinn arsun-sorrenti alexandra-agoston mazdack-rassi blue-lindeberg arsun-sorrenti-1 waris-ahluwalia loreen