Vinteren er her, og det gjelder å ta vare på huden. Den trenger nemlig litt ekstra pleie i vintermånedene. Her er noen av sesongens største hudpleienyheter som bør få fast plass på badehylla. 

LES OGSÅ: Nå kommer Kylie Jenners favoritthudpleiemerke til Norge 

Leire-til-krem

Skinsorials er bareMinerals første hudpleieserie. Ni produkter lanseres i serien denne høsten, og blant favorittene er Clay Chameleon Cleanser som er en leire-til-krem-rens som kombinerer egenskapene til brasiliansk rødleire og mineralrike sjøsalter med krem. Formulaen er beriket med papaya- og bambusekstrakt, og skal både fjerne urenheter og gi huden en detox – akkurat det vi trenger nå!

bareMinerals Clay Chameleon Transforming Purifying Cleanser, kr 259.

Favoritter fra Aesop

Tidligere i år åpnet det australske skjønnhetsmerket Aesop sin andre signaturbutikk i Norge. Både her hjemme og internasjonalt har merket fått kultstatus, og det er ikke uten grunn. Vi snakker tross alt om merket som anbefaler at du bruker produktene som del av en balansert livsstil som inkluderer et sunt kosthold, fornuftig trening, et moderat inntak av rødvin og regelmessig god litteratur.

Denne sesongen er Lucent Facial Concentrate og Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Hydrating Cream blant nyhetene.

Førstnevnte er det nyeste tilskuddet til Skin Care+-serien, og er et serum utviklet for å balansere og styrke huden. Inneholder konsentrerte doser av styrkende vitaminer, antioksidanter og botaniske bestanddeler som C-vitamin, B3-vitamin og oljer av rose, sandeltre og virak som skal virke nærende, pleiende, reparerende og fuktighetsgivende.

Dagkremen Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Hydrating Cream inneholder som navnet tilsier blant annet ekstrakt av persillefrø, i tillegg til både hvit te, solrose og E-vitamin som sammen skal gi pleie og næring til huden ved å styrke den og beskytte mot uttørkning og forurensing. Perfekt om vinteren, og passer for både normal hud og kombinasjonshud.

Aesop Lucent Facial Concentrate kr 970 og Parsley Seed Anti-Oxidant Facial Hydrating Cream kr 670.

Miljøforkjemper

Miljøet rundt oss kan være en utfordring for alle hudtyper, spesielt om vinteren. Babors Skinovage-produkter er utviklet for nettopp å beskytte og støtte hudens egne mekanismer, og inneholder blant annet alpine stamceller i tillegg til en rekke spesielle virkestoffer.

Blant nyhetene denne sesongen er Winter Protect Cream – utviklet til den kaldeste årstiden, og i et begrenset opplag. Kremen inneholder ekstrakt fra sikorirot som skal styrke hudens barrierefunksjon, shea- og macadamiasmør som skal reparere og regenerere skadet hud og algeekstrakt som skal hjelpe til med å forebygge nettopp miljørelatert aldring.

Perfekt for festsesongen er skummasken Refresing Foam Mask som skal gi fuktighet, glød og vitalitet. Den passer til alle hudtyper, og inneholder rike, pleiende og regenerende ingredienser som blant annet stamceller, E-vitman, mandel- og macadamiaolje samt roseekstrakt.

Babor Winter Protect Cream kr 795 og Refreshing Foam Mask kr 420. 

Gå for glød

Armani Prima er Giorgio Armanis første komplette hudpleieserie utviklet gjennom et samarbeid med Giorgio Armanis egen makeupartist Linda Cantello og Giorgio Armani Beauty-lab.

Serien består av seks ulike produkter for ansikt, lepper og øyne; Glow-on Moisturizing Balm, Day Long Skin Perfector Trouble Zones, Eye & Lip Contour Perfector, Smart Moisture serum, Nourishing Glow Enhancer Oil-in-gel og Refreshing Make-up Fix.

Hudpleieserien er inspirert av maleteknikk og bruken av naturlig lys uten retusjering, og er utviklet for å fremme varige makeupresultater med utgangspunkt i det som gjerne er en rød tråd i Giorgio Armanis øvrige hudpleieprodukter og makeup, nemlig glød.

Giorgio Armani Prima Refreshing Make-up Fix kr 420.