Hun er en av verdens fremste supermodeller og It-girls. Nå fronter Gigi Hadid sesongens store duftnyhet, i godt selskap med supermodell Lara Stone. 

Det spares ikke på kruttet når Versace lanserer sesongens duftnyheter.

For herreserien Dylan Blue har det italienske motehuset hanket inn sin nyeste muse, supermodell og It-girl Gigi Hadid som stjernen i det som må sies å kunne være vinterens hotteste kampanjefilm signert den anerkjente amerikanske fotografen Bruce Weber. Med i filmen er også motspiller Trevor Signorino, Alan Jouban samt en rekke kampsportutøvere.

– Jeg elsker hvordan Dylan Blue fanger maskuliniteten i Versaces verden. Jeg har alltid ment at menn skal være sterke, lidenskaplige, stolte, ekspressive og uredde, sier Donatella Versace til WWD.

Dylan Blue-serien er til bad og kropp, og består av både Eau de Toilette i 30, 50 og 100ml, After Shave Balm og Deodorant Stick – alle med noter av blant annet bergamot, grapefrukt, fikenblader, sort pepper, patchouli, musk og tonkabønner for et intenst, forførende og maskulint uttrykk.

Og det er ikke akkurat noe dårligere for damene. Til å fronte nyheten Eros Pour Femme EdT, oppfølgeren til EdP-varianten som blant annet kom på andreplass i kåringen Årets dameduft 2015 under Norwegian Cosmetics Awards, er Lara Stone. Om duften sier Donatella Versace følgende:

– Eros Pour Femme er det ultimate innen makt og forførelse fra Versace, fra den fengslende duften til den elegante flakongen og kampanjen signert Mert Alas & Marcus Piggott med Lara Stone.

Duften har toppnoter av sitrusfrukt som siciliansk sitron og mandarin, bringebær og hvit rips, hjertenoter av kronblader fra fresia og magnolia, appelsinblomst og jasmin og bunnoter av hvit patchouli, tre, musk og amber.

Versace Dylan Blue

TIL HAM: Versace Dylan Blue EdT kommer i 30, 50 og 100 ml. Foto: Levendøren.

Versace Eros Pour Femme

TIL HENNE: Versace Eros Pour Femme EdT er oppfølgeren til EdP med samme navn, og frontes av Lara Stone. Foto: Leverandøren.