Anna of the North er i vinden om dagen. Nylig frontet hun adidas Originals’ Gazelle-kolleksjon sammen med Okay.Kaya, for ikke å snakke om den fargerike H&M x Kenzo-kolleksjonen. Nå har hun musikkvideopremiere i W Magazine med et team av norske bidragsytere. 

LES OGSÅ: Aurora får skryt av Vogue

Det er ikke hver dag norske artister får skryt av internasjonale magasiner som W Magazine. Og spesielt stas er det når store deler av teamet består av nordmenn. Bak musikkvideoen til låta Us står nemlig motefotograf Ole Martin Halvorsen, som blant annet har tatt bilder av Celine Aagaard for Calvin Klein.

– Det er veldig hyggelig å jobbe med Anna. Jeg har jobbet med henne siden Sway-dagene og har gjort promobilder, singelcover og sak i Nylon med henne. Også er det jo veldig stas med W Magazine, det er jo sånn typisk sted man alltid har villet se bildene og ting man har laget komme ut på, sier Ole Martin til VIXEN.

Mest kjent er Anna kanskje for synth pop og singlene Sway og Baby. Sammen med produsent Brady Daniell-Smith har de to toppet listene internasjonalt siden oppstarten. Men Anna of the North har også utmerket seg for sin estetikk og image, noe hun denne uken fikk vise frem og få anerkjennelse for på selveste W.

Til W Magazine forteller Anna at det var viktig å fronte en rekke typer mennesker, og ikke bare stereotyper. Derfor har hun hentet inn norske venner, modeller og medvirkende til videoen for singelen Us, som består av blant annet modell Håkon Stubberud, fotograf Chris Abolade, Danielle Brogden fra Kildaphew, makeup-artist Hibo Musa og stylist Salima Jobarteh. Hun forteller W at sangen handler om å være i et forhold som er så bra at det gjør vondt.

– Tanken bak videoen beskriver Anna ganske bra selv i W, men for meg tenker jeg at det handler om de forholdene som har så sykt gode highs og veldig lave lows. Og man likevel ikke klarer å gi helt slipp, selv om det er dårlig for deg. Det er litt åpent for tolkning for den som ser det. Siden alt er blandet kan man også se på det slik at det er noen tidligere forhold, og kanskje noen mellom, før hun ender tilbake til “hovedforholdet”, sier Ole Martin.