For ett år siden ble det klart at Alicia Vikander er Louis Vuitton nye muse. Se bildene fra det franske motehusets Cruise-kampanje med den svenske skuespillerfavoritten og It-girlen. 

LES OGSÅ: Se Celine Aagaard i Paris med Louis Vuitton

Det var i forbindelse med lanseringen av fjorårets høstkampanje at Alicia Vikander ble presentert som ny muse, i godt selskap med blant andre Jennifer Connelly og Michelle Williams. Siden har blant andre også Selena Gomez vært aktuell for det franske motehuset med årets høst- og vinterkampanje Series 5.

Tidligere i høst viste Louis Vuitton sin SS17-kolleksjon under Paris Fashion Week med superstjerner, motepersonligheter og influencers som Michelle Williams, Alicia Vikander, Jennifer Connelly, Léa Seydoux, som for tiden fronter motehusets første parfymelansering på over 70 år, Miranda Kerr, Sophie Turner og Karlie Kloss på første rad. Nå er det neste års Cruise-kampanje som gjelder.

Den ble vist allerede for et halvt år siden i Rio de Janeiro i Brasil. For mens Chanel viste sin Cruise-kolleksjon på Cuba med modellene dansende nedover gatene lot Louis Vuitton seg inspirere av Brasil med en kolleksjon som skal fange landets vitalitet, energi, multikulturalisme, frihet, urbanisering, futurisme og romanikk. Visningen ble holdt på Niterói Contemporary Art Museum i Brasil designet av arkitekt Oscar Niemeyer.

Stjernen i Cruise 2017-kampanjen er Alicia Vikander som skal representere Louis Vuitton-kvinnen. Kampanjen er som visningen skutt på museet og på stranden av fotograf Patrick Demarchelier.

dei-220x285-c-t-sp5-intl_hd dei-440x285-c-c-dp2-intl_hd dei-440x285-c-c-dp1-intl_hd dei-220x285-c-t-sp6-intl_hd