Kylie Jenner gjør som Kendall og Gigi, og velger antrekk fra det danske motemerket.

LES OGSÅ: Nå kommer Kylie Jenners favoritthudpleiemerke til Norge

Mens storesøster Kendall Jenner har slettet Instagram-kontoen sin, holder Kylie det fortsatt gående i sosiale medier. Nylig postet hun et bilde av seg selv på Snapchat i et antrekk fra danske Designers Remix, nærmere bestemt et pudderrosa sett fra motemerkets PreSpring 17-kolleksjon.

Det er ikke første gang noen gang noen fra Kardashian/Jenner-familien velger den danske designfavoritten. Under Paris Fashion Week i fjor høst ble nemlig storesøster Kendall Jenner spottet i en bomberjakke fra Designers Remix, som hun hadde stylet med en hvit t-skjorte, blå jeans og mørke solbriller.

Den gang fortalte Jakob Gjørtsvang Lauridsen, Head of PR for Designers Remix til VIXEN:

– Vi er veldig begeistret for å se en så stor stjerne som Kendall Jenner i Designers Remix. Hun er en veldig vakker ung kvinne med en sterk sans for mote og styling. Kendall Jenner er også et navn som er på alles lepper for tiden, så vi kunne ikke ha ønsket oss en bedre person eller timing akkurat nå. Vi er veldig takknemlige. 

Også Kendalls bestevenninne og supermodell Gigi Hadid ser ut til å ha lagt sin elsk på det danske merket. I forbindelse med Kendalls bursdagsfeiring i fjor valgte Gigi en hvit silkebluse fra Designers Remix.  Hun ble også spottet i en kjole fra merket under Paris Couture Week, som hun hadde stylet med lårhøye støvletter og solbriller.

– Vi er utrolig glade for å se vakre Gigi Hadid i klærne våre. I takt med at vi vokser internasjonalt er det interessant å se at opinionsledere fra hele verden begynner å legge merke til oss. Vi pleide å kalle oss “verdens minste globale merke”. Men vi merker absolutt at bilder som dette har en positiv effekt på interessen for merket og hjelper oss å vokse, sa Lauridsen.