Vi blir aldri lei emojis og det er ingen hemmelighet at de små ikonene har revolusjonert måten vi tekster på. Nå lanserer Comme des Garcons 24 emojier for mobilen din.

LES OGSÅ: Se de første bildene fra Nike Vapormax X Commes des Garcons

Comme des Garçons er kanskje mest kjent for sine hvite skjorter, stripete gensere og basics med hjerte-ikon på brystet. Nå får hjerte-ikonet en makeover når Comme følger i fotsporene til Acne, som tidligere i år lanserte en kleskolleksjon med emoji-print. Comme des Garçons tar derimot steget videre og designer sine egne emojier som er tilgjengelig i App Store allerede nå. De 24 ikonene er en miks av de klassiske følelses- og høytids-emojiene og Comme sitt varemerke – PLAY-hjertet. 

Emojier har virkelig vært et topic of discussion dette året, og til og med motebransjen, som Karl Lagerfeld og Versace, har omfavnet trenden og gjort det til sitt eget. Til og med Oxford Dictionaries slang seg på emoji-feberen og utnevnte latter-ikonet til “Årets ord” i 2015. Kanskje ikke rart Museum of Modern Art i New York har gjort de originale emojiene til en del av sin permanente kolleksjon?

Comme des garcons emoji vixen.no

PLAY møter emojis: Ikonene er en blanding av Comme des Garcons varemerke og de kjente emojiene. Foto: Comme des Garcons