Tidligere skrev vi om supermodell og It-girl Gigi Hadid som fronter sesongens store duftnyhet fra Versace i det som kanskje er vinterenes hotteste kampanjefilm. Nå kan du vinne duftnyheten for både ham og henne til deg selv og en du er glad i. 

Versaces duftnyhet for henne denne sesongen heter Eros Pour Femme, oppfølgeren til EdP-varianten som blant annet kom på andreplass i kåringen Årets dameduft 2015 under Norwegian Cosmetics Awards. Duften har noter av frisk sitrus som siciliansk sitron og mandarin, bringebær og hvit rips, kronblader fra fresia og magnolia, appelsinblomsmt og jasmin, hvit patchouli, tre, musk og amber, og frontes av supermodell Lara Stone.

Herrevarianten er ikke noe dårlig med Gigi Hadid som stjernen i Dylan Blue-kampanjen. Hun er også det italienske motehusets nye muse på duftfronten. Dylan Blue-serien er til bad og kropp, og består i tillegg til EdT i 30, 50 og 100 ml også after shave balm og deostick – alle med noter av bergamot, grapefrukt, fikenblader, sort pepper, patchouli, musk og tonkabønner – intens, forførende og maskulin.

Nå kan du vinne en duftpakke med noen av nyhetene fra Versace. Vi trekker tre heldige vinnere som hver får en Versace Eros Pour Femme EdT (50ml) samt en Versace Dylan Blue EdT (50ml) + deostick til en samlet verdi av ca kr 1550. 

Alt du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å sende oss en mail med navn og adresse, og du er med i trekningen av duftpakke fra Versace.