Det er fortsatt noen uker til jul, men vi har allerede begynt å glede oss! Kom i julestemning med Gigi Hadid for Tommy Hilfiger i årets julekampanje. 

LES OGSÅ: Se superstjernene på Dior-lansering

Det begynner å bli en stund siden supermodell og It-girl Gigi Hadid ble ambassadør for Tommy Hilfiger. Nå viser hun hvordan man feirer jul med en maritim vri i det amerikanske motehusets nye julekampanje Tommy Hilfiger Holiday Collection 2016.

Kampanjen viderefører det maritime temaet fra motehusets AW16-kolleksjon, og sammen med Francisco Lachowski er Gigi vert for et juleselskap med ombord på Hilfiger Line.

– Jeg elsker festlige tradisjoner, og noen av mine beste minner stammer fra ferier som jeg har tilbragt sammen med hele familien. Denne sesongen vekker vår globale ambassadør Gigi Hadid den festlige ånden til live – hennes look er ubesværlig glamorøs med en avslappet tvist, sier Tommy Hilfiger.

gl_msw_watch_01_ho16 eu_wsw_gigi_03_ho16 gl_wsw_watch_01_ho16 eu_gl_uni_01_ho16 eu_wsw_gigi_01_ho16 eu_msw_tailored_01_ho16 eu_wsw_gigi_02_ho16