2016 var året som var preget av designer exits. Nå vender også grunnlegger Filippa Knutsson tilbake som kreativ direktør i Filippa K.

LES OGSÅ: Se Filippa Ks AW16-kolleksjon – først på VIXEN

Sammen med Patrik Kihlborg og Karin Segerblom grunnla Filippa Knutsson Filippa K i 1993. Siden har hun hatt ulike roller i selskapet, nylig som styremedlem. Nå kommer hun tilbake som kreativ direktør for det svenske motehuset når Nina Bogstedt takker for seg etter 19 år. 

– Vi vil takke Nina for hennes innsats gjennom alle disse årene hos Filippa K, og vi ønsker henne det aller beste for fremtiden. På samme tid er det med stor glede at vi øsnker Filippa Knutsson velkommen tilbake som kreativ direktør. Med hennes erfaring og unike kjennskap til merkets DNA vil Filippa Knutsson lede den kreative utviklingen fremover og være en viktig del av reisen Filippa K nå er på, sier Anna Lönnerstedt.

Filippa Knutsson tiltrer stillingen i januar 2017. Hun vil ha base i London, men jobber tett med hovedkontoret i Stockholm.