Det danske kunstkollektivet Paper Collective selger og stiller ut kunst i ny pop up-shop på Grünerløkka i Oslo. 

LES OGSÅ: 8 norske interiørbloggere du bør følge

Fotograf Julie Pike er blant kunstnerne som er med på pop up-shopen på Is It So Collective. Hun har tidligere jobbet med kjente fjes som Jenny Skavlan, Ane Dahl Torp, Pia Tjelta og Charlotte Thorstvedt, i tillegg til magasiner som Costume, ELLE og amerikanske Nylon Magazine. Tidligere i år var hun en av bidragsyterne bak It Is So Collective-utstillingen Norwegian Editions sammen med blant annet Vera&Kyte og Andreas Engesvik. Denne gangen er Resting Feet 03 og Plants on Pink nyheter fra den norske kunstneren.

– Det er bilder som jeg håper får folk til å stoppe opp og titte litt og at bildene kan gi dem en stemning. At de som ser det rett og slett kan føle noe. Det er bilder som verken har en start eller slutt, og er heller små historier som er dratt ut fra en større historie, sa Julie Pike om fotografiene sine til VIXEN under forrige utstilling på Is It So Collective.

Paper Collective ble grunnlagt i København i 2013 med en misjon om å skape design med god samvittighet. Resultatet er kunsttrykk og grafiske designprodukter i samarbeid med håndplukkede kunstnere, designere og fotografer. Alle Paper Collectives produkter trykkes på FSC-sertifisert papir av svanemerkede trykkerier i Danmark. Tanken er at trykkene ikke bare skal se godt ut, men også gjøre noe godt, og derfor doneres alltid 10 prosent av salgsprisen til en veldedig sak valgt av kunstneren.

Pop-up shopen er åpen fra 3. til 11. desember på Is It So Collective på Grünerløkka i Oslo.

Los Angeles is Pink av Mikal Strøm Paper Collective VIXEN.no

Los Angeles is Pink av Mikal Strøm

Plants on Pink av Julie Pike Paper Collective VIXEN.no

Plants on Pink av Julie Pike

Restin Feet 03 av Julie Pike på Paper Collective

Fotograf Julie Pike stiller ut Resting Feet 03.