For noen få uker siden kom nyheten om at Weekday teamer opp med Champion for det som kanskje er sesongens kuleste samarbeidskolleksjon. Ryktene ville ha det til at kolleksjonen skulle droppe i butikk i slutten av november, men det er først nå det skjer.

Ventetiden er med andre ord over både for Vetements-fansen og for alle som for lengst har kastet seg på athleisure-trenden, for ikke å nevne 90-tallet som fortsatt står sterkt i motebildet. Det er nemlig nettopp det Weekday tar på kornet når de nå slår hodene sammen med det legendatiske sportswear-merket Champion om limited edition-kolleksjonen som kommer i butikk nå torsdag 8.desember.

Kolleksjonen består av ni plagg som skal kombinere det minimalistiske og den oversized boxy silhuetten vi kjenner fra Weekday med Champions tilbakelente, tidløse og sporty uttrykk. Den inkluderer både joggebukser, sweatshirts, t-shirter med hette og et skjørt – alt selvsagt med den ikoniske Champion-logoen og i utvaskede farger som sort, hvitt, brunt og aubergine.

I Norge er det Weekday Karl Johan og Bogstadveien som vil føre samarbeidskolleksjonen som allerede har fått sosiale medier til å koke.

champion_womens_hoodie_161124

champion_mens_tshirt_161124