Det er ingen hemmelighet at mote for fremtiden er i vinden, og det samme gjelder på beautyfronten. Det nyeste tilskuddet er nettbutikken Green Spirit som nå åpner dørene til sin første fysiske butikk. 

Du har sikkert allerede hørt om Green Spirit, nettbutikken med økologiske produkter for skjønnhet og velvære med mantraet; med respekt for naturen, dyrene og mennesket. Nå har grunnlegger Ingunn Mathisen åpnet den første fysiske butikken, sentralt plassert i Oslo, for å komme enda et steg nærmere målet om å gjøre verden litt grønnere.

Gratulerer med butikkåpning! Hvordan er det å endelig åpne en fysisk butikk etter så mange år kun med netthandel?

– Det er svært etterlengtet, og ikke minst veldig hyggelig. Det å kunne møte kundene og gi personlig veiledning er svært viktig, spesielt når det gjelder kosmetikk og hudpleie. Etter mange år med netthandel og salg til forhandlere så vi nå oss nødt til å åpne vår egen konseptbutikk hvor kundene får mulighet til å teste, kjenne og føle produktene. Dette er på bagrunn av stor etterspørsel fra våre allerede eksisterende kunder. Vi har vært en del ute på messer og responsen er overveldende – det er tydelig at et slikt grønt konsept er etterlengtet i markedet, sier Ingunn til VIXEN.

Vil vi kunne kjenne igjen konseptet fra nettbutikken i den fysiske butikken?

– Ja, absolutt! Vi ønsker å gjøre det enklere å velge rene, økologiske produkter som jobber i harmoni med kroppen og naturen med produkter basert på naturlige råvarer fri for giftige og miljøbelastende stoffer. Den nye konspeptbutikken skal være et sted der man kan komme for å sanse nettopp disse produktene enten man er mann, kvinne, veganer, øko-entusiast eller bare en som har fokus på kvalitet, effekt og som ønsker eksklusive produkter.

Hva slags type produkter fører dere i butikken?

– Vi vil kunne tilby det samme produktutvalget som i nettbutikken – det vil si alt fra økologisk hudpleie, hårpleie og babypleie til makeup, parfymer og te. I den fysiske butikken kan man dessuten få personlig veiledning til alle produktene våre.

Hva er ditt beste julegavetips?

– Velværeprodukter som for eksempel gode skrubber, body butter og oljer – det er fine gaver til den man er glad i. Jeg vil trekke frem produktene fra Evolve som benytter supermat som rå kakao, acai, goji og granateple, og har et minimalistisk og stilrent produktdesign. Vil man ha litt mer farger og orientalskinspirerte mønstre er produktene fra franske Terre d’Oc fantastiske. Eller vakre leppepomader fra Shell Lip Balm som kommer i ekte strandskjell fra Australia – det er unike gaver perfekt til en god venninne for eksempel.

Alle foto: Eva Rose

48648

48740 48659  48646 48642