Sachajuan er navnet både på en av de heteste frisørsalongene i Sverige og beautymerket alle snakker om. Nå kommer det endelig til Norge. 

For nesten 20 år siden, i 1997, åpnet Salon Sachajuan dørene i Stockholm. Bak stod Sacha Mitic og Juan Rosenlind, to globalt anerkjente frisører med flere års erfaring innen hårstyling både i Sverige og internasjonalt. På rekordtid ble salongen en av Sveriges hotteste, og det tok ikke lang tid før Mitic og Rosenlind ble spurt om å style fotoshoots for motegiganter som Vogue, Elle, Glamour, Allure, Amica og GQ.

I 2004 lanserte de for første gang hårprodukter under eget navn. Det ble plukket opp av blant andre Vogue, Elle og Harper’s Bazaar som alle har omtalt produktene. Så sent som i oktober i år omtalte Marie Claire merket som the beauty brand that is about to blow up.

Beautymerket består av hårpleie-, hårstyling- og kroppsprodukter som alle lanseres i Norge. Mens hårproduktene tar utgangspunkt i Ocean Silk Technology som henter verdifulle proteiner og mineraler fra alger og kombinerer disse med aktive ingredienser for å skape oppskrifter som skal gå håret maksimal glans, volum, stabilitet og pleie, baserer kroppsproduktene seg på Earth Silk-teknologi utviklet fra en patentert produksjonsprosess av svensk dyrket havre som skal hjelpe huden med å gjenvinne sin vitalitet og roe ned og gjenoppbygge irritiert hud. Til felles har produktene at de alle er produsert i Sverige, og utviklet spesielt for beautymerket skapt av Sacha Mitic og Juan Rosenlind.