Vinteren er her, og med en ny sesong kommer også nye beautyprodukter. Vi har samlet sesongens duftnyheter slik at du kan finne din favoritt.

LES OGSÅ: Sesongens største hudpleienyheter

Chloé Fleur de Parfume

Chloé lanserer en ny duft i den populære rosefamilien, som fra før består av Eau de Toilette og Eau de Parfum. Chloé Fleur de Parfume har noter av kirsebærblomst, rose og verbena, og et hjerte av damaskrose som gjør den både delikat, frisk og feminin. En ny duft har blomstret i Chloé-hagen.

Chloé Fleur de Parfume EdP, kr 565,- (30ml)

CK One Gold

Calvin Klein har kanskje en ny kreativ direktør, men huset fortsetter suksessen med CK One-duften. Denne gangen kommer klassikeren med en ny gullbelagt versjonen med noter av sitrus, honning og tre, og slagordet Gold is the New Black.

CK One Gold EdT kr 380,- (50ml)

La Femme Prada

L’Homme Prada og La Femme Prada er den første duo-duftlanseringen fra Prada noensinne. Duftene skal la deg tre inn i House of Prada med de ikoniske kodene som saffianolær, sjakkruter, grafiske former og selvsagt Prada-logoen. La Femme Prada er en floral duft der blomstrende plumeria møter Pradas DNA. Kommer også i shower gel og body lotion.

La Femme Prada EdP, kr 650 (35ml) og 895,- (50ml)

YSL Mon Paris

Yves Saint Laurent Beautés Mon Paris er en hyllest til kjærligheten – en blomsteraktig chypre-duft som er både moderne, intens og sensuell. Inspirasjonen er så klart Paris, kjærlighetens by, der Mr. Saint Laurent selv har hentet inspirasjon gjennom årenes løp. Duften er laget i samarbeid med parfymørene Olivier Cresp, Dora Baghriche og Harry Fremont, og åpner med noter av bergamott, bringebær, jordbær og paranøtter med et blomsteraktig hjerte av Datura, hvit peon, Aminen SambacAbsolute fra India og Jasmine fra Yunnan-provinsen i Kina før den avrundes med ambrox, patchouli-essens, hvit musk og seder-essens.

Yves Saint Laurent Mon Paris veil. pris kr 495,- (30ml) ig 705,- (50ml)

Giorgio Armani Sì Le Parfum

Giorgio Armani fortsetter å utvide Sí-familien. Den nye Sí Le Parfum er en vibrerende, feminin og sensuell duft med intens ambertone. Duften åpner med solbær og bergamott i toppnotene, og fortsetter med jasmin absolut og osmanthus absolut i hjertet. I basen finner vi amber som skapes av toner fra harpiksresinoid, vanilje absolut ig essenser fra patchouli. Sí-serien kommer både i Eau de Parfum og Eau de Toilette.

Armani Sí Le Parfum veil.pris kr 1295,- (40ml)

Byredo Unnamed

Det svenske dufthuset Byredo fyller ti år, og feirer med å lansere duften Unnamed. Intet navn. Ingen retning. Kun en blank etikett og et sett bokstaver i Byredos typografi som lar deg skape det perfekte navnet for duften enten det er dine initialer, et lykketall, et tidspunkt eller et helt spesielt navn. Duften har noter av rosa pepper, gin, krattskog, mose, balsamiske trenoter og en anelse terpentin.

Byredo Unnamed kr 980,- (50ml) og 1500.- (100ml)

Chanel No5 L’Eau

No5 L’Eau er den moderne utgaven av den ikoniske No5 – duften som Marilyn Monroe sverget til, og som skal ha vært det eneste hun hadde på seg i sengen. Duften har noter av sitrus; sitron, mandarin og appelsin, jasmine og ylang ylang, vetiver, sedertre og musk.

Chanel No5 L’Eau, kr 895 (50ml) og 1270,- (100ml)

Dior Miss Dior Absolutely Blooming

Miss Dior Absolutely Blooming er det nyeste tilskuddet til Miss Dior-familien. Med toppnoter av rød frukt, tranebær, granateple, solbær og rosepepper, hjerte av mairose, damascenarose og peoner og og bunnote av hvit musk er dette en frisk, floral og feminin duft. Flakongen er en ny og oppgradert versjon av den ikoniske Miss Dior Eau de Parfum-fasongen – denne gangen med en rosa pop-nyanse.

Miss Dior Absolutely Blooming, kr 610,- (30ml), 840,- (50ml) og 1200,- (100ml).

Tom Ford Ombré Leather 16

Ombre Leather 16 er den første av Tom Fords Private Blend Eau de Parfum-dufter som er direkte inspirert av catwalken. Med duften inviterer moteskaperen deg inn i hans visjon av AW16-sesongen med noter av skinn, fiolblader, kardemomme, sjamin sambac, eikemose og patchouli.